Crush of the Day: De Summer Camp collectie van American Vintage
© American Vintage

Crush of the Day: De Summer Camp collectie van American Vintage

Door Camille Hanot & Manon Germeaux
Leestijd: 1 min

American Vintage neemt ons mee terug in de tijd naar de zomerkampen van weleer met de nieuwe AMV Camp collectie. Geïnspireerd door de vele reismogelijkheden die de Verenigde Staten te bieden hebben, ademt deze collectie vooral vrijheid. Onze koffer staat alvast klaar, nu de inhoud nog.

De kleding van de AMV Camp collectie is comfortabel, kleurrijk en ongedwongen. Ze bestaat voornamelijk uit natuurlijke materialen die je een zomers gevoel bezorgen, zoals linnen en katoen. De stoffen ondergingen meerdere wassingen zodat ze zacht aanvoelen op de huid, een kenmerkend detail voor American Vintage.

De tinten variëren van fel en levendig tot zachte pastels, nu en dan opgevrolijkt met een bloemenmotief. Er is bovendien een speciale capsulecollectie gewijd aan jeans. Deze omvat shorts, broeken, vesten, jurken en salopettes in uiteenlopende kleurwassingen.

Zomerse laagjes

Typisch voor deze lijn is dat alles kan gedragen worden in verschillende combinaties, want ook dat deden we op zomerkamp. Er is geen nood om na te denken of de kleuren of prints wel bij elkaar passen, het kan allemaal. Draagbaar, eenvoudig, zacht en mooi, zo vat je AMV Camp collectie het best samen. Een collectie voor nostalgische zielen. Ontdek hem snel in de onderstaande fotogalerij.

Je shopt de collectie op www.americanvintage-store.com.

Vond je dit een interessant artikel? Lees dan ook ‘Pull&Bear lanceert eerste duurzame collectie‘, ‘Shopping: 10 rieten tassen voor een zomerse look’, ‘Shopping: 15 x badmode om te schitteren op het strand‘, ‘H&M kondigt samenwerking met MOSCHINO aan‘.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: American Vintage, AMV Camp, Crush of the day, Nostalgie.