Editor’s Pick: valentijn met Tiffany & Co. x Curtis Kulig
©

Editor’s Pick: valentijn met Tiffany & Co. x Curtis Kulig

Leestijd: 1 min

De wereld is een winkel, zo is dat. Maar af en toe zien we een item(s) dat écht de moeite is, zo'n musthave die je niet meer uit je hoofd kan zetten. De Editor's Pick... Deze keer is de valentijnscampagne van Tiffany & Co. x Curtis Kulig aan de beurt.

/

“Diamonds are a girl’s best friend”, zong Marilyn Monroe in de jaren vijftig. Niet elke vrouw droomt vandaag de dag nog van een klassieke diamant, al doe je als partner zelden iets verkeerd met het geven van een mooi juweel. En het Amerikaanse merk Tiffany & Co. is en blijf dan een goede optie.

Voor Valentijnsdag werkte de juwelier samen met kunstenaar Curtis Kulig, die bekend is voor zijn Love Me-slogan.

Tiffany & Co. x Curtis Kulig

Curtis Kulig creëerde een serie exclusieve kunstwerken voor Tiffany’s Valentijnscampagne met boodschappen als “Dare Me”, “Know Me” en “Kiss Me”, waarbij hij zijn “Love Me”-concept herhaalde in vette Tiffany Blue-typografie. Sinds 2005 is Kuligs eenvoudige maar krachtige pleidooi niet alleen ingebed geraakt in de straten van New York City, maar is het ook een onmisbaar onderdeel geworden van de populaire cultuur.

“Love Me” verscheen haast overal, op stadsmuren en doeken tot neonlichten, metalen sculpturen en in andere high-profile samenwerkingen. Voor de campagne “Blue is the Color of Love” worden Kuligs kunstwerken voor Tiffany & Co. getoond naast juwelencollecties als Tiffany HardWear, Tiffany Knot en Tiffany T.

Pers

Pers

Lees ook: De mooiste lingerie om te geven of te krijgen voor valentijn & Inge Onsea is een van de best geklede vrouwen boven 50 volgens ‘The Times’.

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.