Editor’s Pick: de samenwerking tussen Nespresso en Chiara Ferragni
© chiara ferrigni

Editor’s Pick: de samenwerking tussen Nespresso en Chiara Ferragni

Leestijd: 1 min

De wereld is een winkel, zo is dat. Maar af en toe zien we een item(s) dat écht de moeite is, zo'n musthave die je niet meer uit je hoofd kan zetten. De Editor's Pick... Vandaag zetten we de collab tussen Nespresso en Chiara Ferragni in de kijker. 

/

Nespresso breidt zijn ‘Ispirazione Italiana’ assortiment uit met een limited edition collectie gecocreëerd door het Italiaanse mode-icoon Chiara Ferragni. Chiara werkte al samen met meerdere modemerken en stond op de cover van de meest toonaangevende, internationale modetijdschriften, waaronder Vogue, Vanity Fair en InStyle. In 2017 is ze ook genomineerd door Forbes als. Ze wordt gezien als één van de meest invloedrijke persoonlijkheden in de mode-industrie.

De koffiepionier trekt samen met de blogger op een heuse ontdekkingsreis door Italië en zo zetten ze ook meteen haar liefde voor koffie in de kijker. De limited edition collectie werd geïnspireerd door heerlijke Italiaanse smaken én de regionale koffietradities die daarbij horen. Met de lancering van de Ispirazione Italiana Milano Intenso koffie, de bijhorende accessoires en een koffiemachine breidt Nespresso niet alleen het Ispirazione Italiana assortiment uit, maar brengt het ook een eerbetoon aan de urban vibes en het eigentijdse ritme van Milaan, Chiara’s huidige woonplaats.

Lees ook: COSH! onderzoekt de duurzaamheid en transparantie van Shein

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

/
De limited edition Ispirazione Italiana collectie die tot stand kwam in samenwerking met Chiara Ferragni is beschikbaar vanaf 17 januari 2023, zowel in Nespresso Boutiques in België en Luxemburg als online.

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.