Editor’s pick: de samenwerking tussen NATAN en binôche
© natan

Editor’s pick: de samenwerking tussen NATAN en binôche

Leestijd: 1 min

De wereld is een winkel, zo is dat. Maar af en toe zien we een item(s) dat écht de moeite is, zo'n musthave die je niet meer uit je hoofd kan zetten. De Editor's Pick... Vandaag zetten we de samenwerking tussen NATAN en binôche in de kijker. 

/

‘Een Antwerpse collectie in samenwerking die zowel elegant als spectaculair is’; zo kan je de samenwerking tussen NATAN en binôche beschrijven. De lente-zomercollectie 2023 omvat een tiental modellen optische brillen en zonnebrillen, ontworpen in samenwerking met Édouard Vermeulen, artistiek directeur van Maison Natan.

Deze capsulecollectie combineert prachtig bij de kleding van het seizoen en is in harmonie met de vormen, kleuren en filosofieën. Zo kiezen binôche en Natan bewust voor productie in België en Italië met Europese grondstoffen, en stimuleren ze een lokale distributie die de circulaire en lokale economie ondersteunt.

Lees ook: Deze 5 alternatieven voor koffie geven evenveel energie

Beperkte oplage

/

De monturen worden in beperkte hoeveelheden geproduceerd. Tijdens het productieproces wordt zo weinig mogelijk water gebruikt. Het gekozen Italiaanse acetaat biedt betrouwbaarheid en is daar bovenop zeer kwalitatief.

Zowel de optische brillen als de zonnebrillen zijn ontworpen met het oog op lichtheid en comfort en worden uitsluitend door onafhankelijke opticiens verkocht. Deze collectie zonnebrillen en monturen wordt gekenmerkt door een constante aandacht voor detail, een tijdloze en toch trendy uitstraling, een onberispelijke kwaliteit en respect voor de vereiste optische kwaliteiten.

 

Lees ook: Pasen: de lekkerste chocolade om te geven of krijgen

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.

Tags: Natan.