Editor’s Pick: de babycollectie van Louis Vuitton
© Louis Vuitton

Editor’s Pick: de babycollectie van Louis Vuitton

Leestijd: 1 min

De wereld is een winkel, zo is dat. Maar af en toe zien we een item(s) dat écht de moeite is, zo'n musthave die je niet meer uit je hoofd kan zetten. De Editor's Pick... Vandaag zetten we de babycollectie van Louis Vuitton in de kijker. 

/

Louis Vuitton heeft een ready-to-wear, schoenen en accessoire collectie met kleine hebbedingen uitgebracht voor baby’s. De selectie herinterpreteert de codes van het Huis, die met originaliteit opnieuw worden uitgevonden voor kleintjes. Het hoofdpatroon van de collectie, de Meli-Melo, herneemt het emblematische Monogram, terwijl de beroemde bloemen van Louis Vuitton terug te vinden zijn in geperforeerde lederen ballerina’s, en gebreid met een 3D-effect op kasjmier kleren.

Lees ook: Pelagia Kolotouros wordt creatief directeur van Lacoste

De collectie bevat items die ontworpen zijn voor dagelijks gebruik en voor speciale gelegenheden, evenals speelgoed dat bedoeld is om een leven lang gekoesterd te worden.

/

Mooi én handig

De kleinsten van het gezin kunnen verwend worden met textielaccessoires, waaronder een zachte, met bloemen geborduurde zijden Nid d’Ange, een met kasjmier gebreide Damier-deken en een dikkere, dubbelzijdige Meli-Melo plaid die kan worden gebruikt als kleurrijke vloermat.

Een kleine koffer en toilettas herzien de traditionele Louis Vuitton canvas met een toon-op-toon jacquard Monogram patroon, samen met een labeltag en geel lederen biezen. Gegraveerd met het Monogram Méli-Mélo motief, zijn de massief zilveren waterkoker, het geheugendoosje en de rammelaar uit de collectie zowel prachtig als handig. Tot slot zal de Doudou Louis de kleintjes kunnen troosten.

Lees ook: Deze manicures zijn perfect voor valentijn

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.

Tags: Louis vuitton.