Drie goede redenen om voor een compacte kinderwagen te kiezen
©

Drie goede redenen om voor een compacte kinderwagen te kiezen

Leestijd: 2 min

Het kiezen van de juiste kinderwagen is een van de belangrijkste beslissingen die aanstaande ouders moeten nemen. En het is zeker niet de gemakkelijkste. Daarom geven we je drie goede redenen om voor een compacte kinderwagen te kiezen.

Een kinderwagen is een van de babyartikelen die je erg vaak en ook voor een lange tijd zal gebruiken. Daarom moet hij stevig, comfortabel en goed uitgerust zijn om jou en je baby jarenlang dagelijks te kunnen vergezellen. En niet te vergeten, een kinderwagen is een van de duurste aankopen voor pasgeboren baby’s.

Comfort, bruikbaarheid en kwaliteit zijn de essentiële vereisten waar je rekening mee moet houden wanneer je nadenkt over wat je precies nodig hebt.

1. Een lichtgewicht

Een kinderwagen moet niet alleen comfortabel en veilig zijn voor de baby, maar ook praktisch voor de ouders. In het dagelijks leven heb je een kinderwagen nodig die licht en gemakkelijk te vervoeren is in een stedelijke omgeving, of het nu gaat om het op- en uitstappen in treinen en bussen, een zondagse wandeling in het park of voor een gezinsuitje waarvoor een autorit vereist is.

Gewicht is ook belangrijk wanneer je naar het buitenland reist. Stel je voor dat je op het vliegveld moet jongleren met je bagage, een baby en een enorme, logge kinderwagen. Als dat geen nachtmerrie is… Om dit te vermijden heeft BABYZEN de ultieme kinderwagen voor ouders ontwikkeld: de YOYO², een compact model dat in een oogwenk kan worden opgevouwen en uitgeklapt en overal past. Nog een essentieel accessoire: de YOYO reiswieg, die op de YOYO² en YOYO+ kinderwagens kan worden geklikt om je het leven nog gemakkelijker te maken. Zijn ongelooflijke lichtheid (slechts 3 kg) maakt het heel gemakkelijk om hem in je hand te dragen of op het frame van de kinderwagen te zetten, zonder het risico te lopen dat je de zoete dromen van je baby onderbreekt.

2. Ruimtebesparing

Deze compacte kinderwagen is erg licht en handig, waardoor hij gemakkelijk kan worden opgevouwen en zo probleemloos kan worden opgeborgen. In een hoekje van je appartement, op de zolder bij je schoonmoeder of in de koffer van je auto… Hop! Opvouwen en opgelost!

Dit geldt ook voor de ultracompacte YOYO reiswieg, die in twee delen kan worden gedemonteerd. Daardoor kan de reiswieg optimaal worden weggeborgen, wat zorgt voor een aanzienlijke ruimtebesparing.

3. Nog veelzijdiger

Nog een voordeel van een compacte kinderwagen: zijn veelzijdigheid. De YOYO² biedt oplossingen voor twee fasen: de 0+ pack en de reiswieg (voor pasgeborenen) en de 6+ pack (vanaf 6 maanden). Bij 0+ en de reiswieg ligt de baby plat horizontaal met zijn / haar gezichtje naar de ouder toe, en vanaf 6 maanden kun je van pack veranderen ( 6+ pack) waarbij de baby rechtop kan zitten en ook omgedraaid zit – gezichtje naar de buitenwereld. Dit is een erg handige functie wanneer je baby groter wordt en hij nieuwsgierig is naar de wereld rond hem heen.

De YOYO reiswieg is net zo veelzijdig voor pasgeborenen. Het enige wat je hoeft te doen is hem losmaken van het frame en naast je te leggen om je baby in de gaten te houden … terwijl je hem comfortabel laat slapen in zijn bijzonder knusse nestje. Meer zelfs, dankzij zijn dubbele matras van 4,5 cm dik, zijn halfharde schaal en zijn beschermende kap biedt de YOYO reiswieg je baby een onvergelijkbaar comfort.

De BABYZEN YOYO reiswieg is verkrijgbaar vanaf half september in 9 kleuren, voor 250 euro. Compatibel met YOYO² en YOYO+ kinderwagens, inclusief adapters.

Dit artikel kwam tot stand in directe samenwerking met BABYZEN.
www.babyzen.com

Lees ook:
3 makkelijke en vegetarische pastarecepten waar je maar één pot voor nodig hebt
Modehuis Loewe lanceert geurcollectie voor in huis
Minder ouderwets en schadelijk: alles wat je moet weten over de ‘digitale permanent’

Commercieel team De artikels van >