Dit zijn de 3 winterjassentrends van het seizoen
© IMaxTree

Dit zijn de 3 winterjassentrends van het seizoen

Door Lieselot Coppens
Leestijd: 1 min

De indian summer is stilaan aan zijn einde toe. Tijd om die winterjas weer boven te halen, of een nieuw exemplaar te scoren. Vooral dat laatste vinden we stiekem niet zo erg, en al zeker niet als het één van deze prachtige mantels is.

Wij lichten drie populaire jassentrends uit die je allemaal zal willen dragen.

De puffer jacket

De puffer coat verscheen vorig jaar al opmerkelijk vaak in het straatbeeld, en het lijkt erop dat deze trend niet snel zal verdwijnen. Deze praktische jas – warm en vaak met een kap – is er in alle kleuren en lengtes. Sneeuwstorm of niet, de puffer nodigt uit om je in te duffelen.

De trenchcoat

De trenchcoat is een tijdloze klassieker die waarschijnlijk nooit echt uit de mode zal gaan. Een relikwie uit de eerste wereldoorlog, waar soldaten de trench droegen ter uniform. Sindsdien onderging de jas uiteraard al enkele gedaanteverwisselingen. Vandaag kan je deze jas kopen in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Welke is jouw favoriet?

 

De faux fur en de teddy

Wij kunnen geen keuze maken tussen deze twee soorten knuffelbare jassen. Ze worden beiden al enige tijd geliefd door menig fashionista, en ook dit seizoen zijn ze in alle kleuren en vormen te vinden. De faux fur coat is zo zacht en gezellig dat je hem niet meer wilt uittrekken. Hetzelfde geldt voor de teddybeerjas.

Wil je graag nog meer inspiratie opdoen voor deze herfst/winter? Herfstshopping: onze favoriete stukken in warme kleuren

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Jassen, Mode, Shopping, Trends, Winter.