Deze virale sekstips zijn daadwerkelijk het proberen waard
© Unsplash

Deze virale sekstips zijn daadwerkelijk het proberen waard

Leestijd: 2 min

Van koken tot je huis poetsen: TikTok wordt overspoeld met virale "hacks" die beloven je gezondheid, garderobe en - ja, je raadt het al - seksleven te verbeteren. Deze tips zouden daadwerkelijk een poging waard zijn volgens sexperts.

/

TikTok: het is een soort broedplaats voor tips, trucs en advies geworden, met gebruikers van over de hele wereld die hun kennis en ervaringen delen met de miljoenen kijkers van het platform. We hebben seksdeskundige bij Joy Love Dolls, Melissa Stone, gevraagd haar mening te geven over welke van de virale tips echt effectief zijn en het proberen waard.

Lees ook: De mooiste looks aller tijden op het Filmfestival van Cannes

/

De kokosnoot

Wat is het? Leuk feitje: nope, deze trend heeft bijna vier miljoen views gehad op het platform, maar heeft niets te maken met de vrucht zelf. In plaats daarvan lijkt het te zijn ontstaan uit een clip van Cardi B uit 2019 waarin ze beweert dat Megan Thee Stallion “de kokosnootuitdaging op de d-” gaat doen voordat ze gekscherend op de grond valt.

“De Coconut Challenge is een seksuele techniek waarbij je met je heupen het woord ‘coconut’ tekent terwijl je gemeenschap hebt”, legt de expert uit. “Simpel gezegd houdt de uitdaging in dat je je heupen gebruikt om het woord ‘kokosnoot’ te spellen, terwijl je bovenop je partner zit.”

Lees ook: 3 superfood ontbijtrecepten met chiazaad

Wat de expert denkt? “Hoewel het onduidelijk is hoe het spellen van kokosnoot specifiek voordeel oplevert, is het zeker het proberen waard als je de dingen in de slaapkamer wat pittiger wilt maken”, deelt ze. Waarom? wel, “de uitdaging kan helpen om een uniek ritme tussen partners te creëren, wat leidt tot meer plezier en bevrediging.”

/

Vier minuten voorspel

Wat is het? De volgende: een TikTok-sekstip die je aanmoedigt om een timer van vier minuten in te stellen tijdens het voorspel. Geniet vervolgens om de beurt met je partner van elkaar totdat de timer afgaat.

Wat de expert denkt? “Naar mijn mening is het proberen van een voorspel timer van vier minuten een uitstekende manier om partnerplezier en verbinding te vergroten”, merkt Stone op. “Elkaar om de beurt plezieren kan niet alleen helpen om spanning en opwinding op te bouwen, maar zorgt ook voor een nog intiemere ervaring als de timer is afgelopen.” Ze voegt er verder aan toe dat de tijd nemen om zich te concentreren op het voorspel gunstig kan zijn voor beide partners, omdat het waarschijnlijk zal leiden tot hetere seks en betere orgasmes.

/

Het kussen trucje

Wat is het? Een andere hack die viraal is gegaan op de app is een eenvoudige en goedkope kussenhack, waarbij je een kussen onder je onderrug legt.

Wat de expert denkt? “Dit is een eenvoudige maar effectieve hack, omdat het omhoog kantelen van je bekken met behulp van een kussen kan helpen om meer stimulatie te bieden aan de G-spot”, onderstreept ze. “Bovendien kan de kussenhack helpen om nieuwe en opwindende sekshoeken te creëren, wat leidt tot een intiemere en unieke ervaring rondom.”

Lees ook: Deze 5 tips zorgen voor een betere lichaamshouding

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.

Tags: Seks.