De meest verrassende beroemdheden zonder Walk Of Fame-ster
© Pexels

De meest verrassende beroemdheden zonder Walk Of Fame-ster

Leestijd: 1 min

Vandaag de dag liggen er meer dan 2.400 sterren te blinken op de Hollywood Walk of Fame. Die worden uitgereikt voor prestaties op het gebied van film, tv, muziek en meer. En hoewel je grote namen als Cyndi Lauper, Lucille Ball en Aretha Franklin op de Walk of Fame kunt terugvinden, zijn andere grote iconen zoals Beyoncé, Clint Eastwood en Whitney Houston opvallend afwezig. Deze artiesten hebben misschien geen plek op de Hollywood Walk Of Fame, maar je kan ze wél spotten in de Classics Top 2022 op Nostalgie!

Of het nu is omdat ze niet zijn genomineerd of omdat ze de eer hebben afgewezen, dit zijn 5 beroemdheden die Hollywood Walk of Fame-sterren niet hebben ontvangen:

Beyoncé

Hoewel Destiny’s Child in 2006 een ster kreeg op de Hollywood Walk of Fame, heeft Beyoncé er nog geen gekregen voor haar werk als soloartiest.

Prince

Verbazend genoeg heeft Prince, een van ’s werelds grootste muzieklegendes, geen ster op de Hollywood Walk of Fame. Maar het is niet omdat hij niet werd genomineerd. De iconische zanger werd niet één maar twee keer benaderd voor de eer. Hij weigerde de eerste keer omdat ‘het zijn tijd nog niet was’. De tweede keer werd de familie na zijn dood gevraagd of ze de ster in ontvangst wilden nemen, maar ook toen werd er geweigerd.

Whitney Houston

Volgens de familie van Whitney Houston wilde de zangeres nooit een ster op de Walk of Fame. “Ze wilde niet dat mensen op haar naam liepen“, vertelde Pat Houston, de schoonzus van Whitney, aan The New York Times.

Bruce Springsteen

Enkele jaren geleden kreeg de Amerikaanse zanger een plek aangeboden op de Walk Of Fame. Springsteen heeft nooit een datum vastgelegd voor zijn openbare ceremonie, en verspeelde zo zijn kans. Na het incident besloot de Walk Of Fame-commissie om de regels te wijzigen. De genomineerden moeten beloven dat ze daadwerkelijk aanwezig zullen zijn bij de ceremonie. ‘We noemen het ‘Het Springsteenbeleid’.

Madonna

In 1990, na de release van haar hitalbum ‘Like a Prayer’, werd zangeres Madonna genomineerd voor een ster op de Walk of Fame. Ze toonde echter geen interesse en de uitnodiging verliep. Wie nee zegt komt niet meer in aanmerking voor een ster.

Classics Top 2022

 

Dit artikel werd geschreven in nauwe samenwerking met Nostalgie.

nostalgie.be

Lees ook :

Binnenkijken bij mega KISS-verzamelaar Marnik Bellecoste

Met deze items stel jij een partylook samen die je het hele jaar door draagt

Dankzij Miu Miu is de bivakmuts overal deze winter

Commercieel team De artikels van >