Met deze items stel jij een partylook samen die je het hele jaar door draagt
©

Met deze items stel jij een partylook samen die je het hele jaar door draagt

Leestijd: 2 min

Na twee uitdagende jaren mogen we terug geluksmomenten delen. Groot of klein, dit jaar laten we de feestdagen niet meer aan ons voorbij gaan. En dus wil jij vast uitpakken met een aantal fantastische partylooks. Omdat het zonde is om deze stuks slechts één keer aan te trekken, selecteerden wij 15 items die je ook de rest van het jaar kan dragen.

We kregen de voorbije periode allemaal te maken met veel uitdagingen en meer dan ooit hebben we nood aan vreugde in al zijn vormen vieren. Die mening delen ze ook bij Zalando, vandaar dat ze met de ‘Geluk is van ons’-campagne momenten centraal plaatsen die de feestdagen zo speciaal maken. Of dat nu de nostalgie van familiebijeenkomsten is, opnieuw contact maken met oude vrienden, of kostbare tijd doorbrengen met die speciale persoon.

De terugkeer van gedeelde momenten brengt Zalando tot leven in een video en emotionele foto’s die over heel Europa verspreid worden. “Zelfexpressie maakt deel uit van het Zalando-DNA en met de #JoyIsOurs-campagne willen we ons platform gebruiken om momenten van geluk in de spotlight te plaatsen en te delen met elkaar om zo een golf van positiviteit te brengen tijdens de feestdagen”, aldus Ralp Rijks, VP Global Marketing Zalando.

Dress it down

We hebben allemaal kleren die we constant dragen en outfits die amper uit de kast komen. Met name de klassieke party-items blijven na de feestdagen vaak onaangeroerd hangen. Omdat het natuurlijk zonde is om te investeren in stuks die je amper één of twee keer per jaar draagt, selecteerde het modeteam van onze redactie een aantal stuks op Zalando die je op verschillende manieren en gelegenheden kan dragen. En we geven ook enkele stylingtips mee.

“Blijf weg van de party clichés zoals glitter, pailletten en tule”, vertelt Fashion Director Elspeth Jenkins. “Die zijn heel herkenbaar en onbewust draag je ze minder omdat je het gevoel hebt dat mensen je er anders te vaak in zien. Opteer bijvoorbeeld voor een kostuum dat je na de feestdagen ook apart of met een simpel wit T-shirt naar kantoor kan dragen. Een basic outfit laten knallen met feestelijke accessoires en opvallende make-up is ook een slimme en duurzame(re) optie.”

“Denk out of the box en combineer bijvoorbeeld een oversized wollen trui met een leren broek voor de feesten. Door te spelen met materialen en fits, creëer je een interessante outfit die je met behulp van accessories makkelijk up of down dressed”, aldus Deputy Editor Timon Van Mechelen. “Een opvallende zilveren broek kan je in het dagelijkse leven bijvoorbeeld met sneakers en een hoodie dragen. Hakken en een leuke clutch geven het geheel dan weer instant een feestelijk gevoel.”

 

Wij tippen 15 items voor jouw ultieme partylook. Alle andere stukken vind je op zalando.be.

 

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Zalando.
zalando.be

Lees ook :
November: het nieuwe Belgische merk voor zachte en ethische truien en accessoires
How to: Volume en elegantie voor het eindejaar met Dyson
Deze juwelenlabels van eigen bodem zetten in op duurzaamheid

Commercieel team De artikels van >