Culinair in uw kot: kook de pannen van het dak dankzij enkele Belgische topchefs
© Unsplash

Culinair in uw kot: kook de pannen van het dak dankzij enkele Belgische topchefs

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Weet jij ook nooit wat koken? Is het altijd een lange discussie om te beslissen wat jullie gaan eten? Leer nu nieuwe recepten en laat je culinair inspireren. Dankzij Delhaize kan je met behulp van Belgische topchefs, elke avond een nieuw heerlijk bordje op tafel toveren.

/

Easy-peasy

Na drie weken lockdown kan het al eens moeilijk zijn om inspiratie te vinden in de keuken. Diepvriespizza’s worden stilaan je nieuwe beste vrienden want elke dag een gezond en evenwichtige maaltijd bedenken zit er niet meer in. Maar geen nood, hulp is onderweg.

Delhaize biedt inspiratie door in samenwerking met verschillende topchefs leuke online video’s aan te bieden met eenvoudige recepten. Alle recepten kunnen namelijk in minder dan 30 minuten bereid worden. Het is daarbij een goede gelegenheid om plezier te hebben met de familie.

Elke chef-kok biedt twee recepten aan. Een voor de zoetebekjes onder ons en een voor de hartige snoetjes. De video’s worden om de drie dagen geüpload via de sociale mediakanalen van Delhaize op Facebook en Instagram. Houd deze dus zeker goed in het oog.

Lees ook: 3 recepten om de Perzische keuken te introduceren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Delhaize Belgium (@delhaizebelgium) op

/

Win-win-winsituatie

Neen echt, het is geen typo. Dit is een echte driedubbele win-winsituatie. Je wint niet alleen aan kookinspiratie en heerlijke gerechtjes, je kan ook deelnemen aan de sociale mediawedstrijd van Delhaize met de #SamenKokenDoetGoed. Op die manier maak je kans om een van de 600 waardebons ter waarde van €100 te winnen. Goed voor een diner bij een restaurant naar keuze.

Dat waren dus al twee dikke wins voor jou, maar via deze wedstrijd wil Delhaize ook de horeca ondersteunen. Et voilà, een ware win-win-winsituatie.

Lees ook: ‘One pot pasta’: 4 recepten voor luie avonden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Delhaize Belgium (@delhaizebelgium) op

/

Hoe deelnemen?

Indien je via Facebook deelneemt, plaats dan je zelfgemaakte creatie onder de post op de Delhaize Facebook-pagina die u uitnodigt deel te nemen aan de wedstrijd.

Neem je liever deel via Instagram, dat kan. Zorg ervoor dat je profiel op openbaar staat, dit is heel belangrijk, en post een foto van jouw kookkunsten. Vermeld @Delhaizebelgium en #SamenKokenDoetGoed. En wie weet dineer jij binnenkort wel in dat ene restaurant waar je al zo lang naartoe wil.

Lees meer Marie Claire op: Marie Claire Book Club: de must-reads voor April, Belgische hedendaagse kunstenaars om te volgen op Instagram en Think smart, look amazing: het Marie Claire magazine gaat online.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Belgische chefs, Delhaize, Recepten.