Marie Claire Book Club: de must-reads voor April
© Bol.com

Marie Claire Book Club: de must-reads voor April

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Wij hebben voor jou de leukste literatuur opgelijst om deze maand te verslinden. Spendeer je geïsoleerde, quarantaine dagen met deze must-reads.

/

Het moois dat we delen door Ish Ait Hamou

Het Moois Dat We Delen

Bol.com

Het verhaal volgt buurtbewoners Soumia en Luc. De twee onbekenden proberen wanhopig hun verleden achter zich te laten. Wanneer ze elkaar bij toeval leren kennen, komen ze voor hartverscheurende keuzes te maken. Het is de vierde roman van de Belgische ex-hiphopdanser en choreograaf Ish Ait Hamou.

/

Mijn leven na jou door Katherine Center

Book Katherine Center

Bol.com

Lees ook: 12 erotische boeken om meteen te verslinden.

‘Mijn leven na jou’ gaat over jonge vrouw Margaret Jacobsen. Met een vriendje waar iedereen jaloers op is, een geweldige eerste baan en penthouse appartement heeft zij alles wat ze maar wensen kan. Echter, de dag dat Chip, haar sexy vriend en jonge piloot, haar meeneemt in zijn vliegtuig loopt alles mis. Wanneer ze wakker wordt in het ziekenhuis lijkt heel haar leven anders. Is er nog hoop voor Margaret? Of geeft ze het op? Dit boek is een echte aanrader voor iedereen die graag het werk van Nicholas Sparks en Jojo Moyes leest.

/

De tatoeëerder van Auschwitz door Heather Morris

Book Heather Morris

Bol.com

Lees ook: Wat is het eerste dat jij zal doen na de quarantaine?.

In April 1942 wordt een jonge Jood naar Auschwitz gedeporteerd. Hij wordt door de nazi’s als plaatselijke tatoeëerder aangewezen. Meer dan een decennia lang was hij, Lale Sokolov, verantwoordelijk voor het brandmerken van nummers op Joden. Ook medegevangenen Gita passeert langs hem. Vanaf dan staat zij gebrandmerkt in zijn hart. Na enkele jaren worden de twee hartverscheurend gescheiden. Uiteindelijk weten ze te ontsnappen en gaan de twee geliefden op zoek naar elkaar. Dit boek toont hoe krachtig liefde in tijden van oorlog kan zijn.

/

Als morgen niet bestaat door Jennifer L. Armentrout

Book Jennifer Armentrout

Bol.com

Wanneer de zeventienjarige Lena en haar vrienden op een avond naar een feestje gaan veranderd alles. Het ene moment heeft zij een grote vriendengroep, plannen om verder te studeren en is er een jongen dat haar aandacht heeft getrokken. Na een tragische auto-ongeluk met haar vrienden blijft Lena plots als enige over en lijkt alles wat ze voordien nog had verdwenen. Verteerd door schuldgevoel, verliest ze niet alleen zichzelf maar duwt ze ook iedereen van haar weg. Dit verhaal is aangrijpend van begin tot einde.

Lees meer Marie Claire op: Think smart, look amazing: het Marie Claire magazine gaat online.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Boekclub, Boeken, Ish ait hamou, Nederlandstalig.