Crush of the day: Suspicious Antwerp x Wires Wildlife Rescue
© @suspiciousantwerp

Crush of the day: Suspicious Antwerp x Wires Wildlife Rescue

Door Lieselot Luykx
Leestijd: 1 min

Het modelabel Suspicious Antwerp lanceerde afgelopen week een 'Down Under T-shirt' om inheemse dieren in Australië te ondersteunen. Eén van de vele initiatieven die broodnodig zijn door de vele bosbranden die er momenteel woeden ...

/

Bosbranden Australie

Al maanden bedreigen hevige bosbranden mens en dier in Australië. Intussen zijn er ongeveer 30 mensen overleden, duizenden huizen verwoest en er wordt al gesproken van een miljard dieren die de dood in de vlammenzee vonden. Ver van mijn bed? Deze bosbranden hebben een wereldwijde impact. Klimaatopwarming? Yes, een feit.

/

Wires Wildlife Rescue

De organisatie redt en zorgt al meer dan 30 jaar voor inheemse dieren in Australië. Ze hebben meer dan 2500 vrijwilligers in 28 vestigingen die betrokken zijn bij de redding én verzorging van dieren in het wild. Wires helpt elk jaar tienduizenden dieren en ontvangt elk jaar 95.000 aanvragen voor reddingsadvies en assistentie. Dit aantal is nu aan het oplopen, waardoor de organisatie meer geld en ondersteuning zal nodig hebben. 

/

SuspiciouS Antwerp

De verkoop van de T-shirts gaat integraal (100%) naar de organisatie. Wil je ook je steentje bijdragen? Check dan zeker de website!

Prijs: €45,00

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

ALL profits go to @wireswildliferescue This Thursday 6PM CET. We can all do our part.

Een bericht gedeeld door SuspiciouS ® (@suspiciousantwerp) op


Pray for Australia!

Lees ook – 3 tips om niet ten prooi te vallen aan een winterdip

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Australië, Bosbranden, SuspiciouS Antwerp, Wires Wildlife Rescue.