Crush of the day: schoenenlabel March23 pakt uit met kledinglijn
©

Crush of the day: schoenenlabel March23 pakt uit met kledinglijn

Leestijd: 1 min

Doet de naam March23 een belletje rinkelen? Vast wel. In 2012 was het een van de populairste schoenenlabels van België. Welnu, goed nieuws, het label evolueerde tot allround brand met een kledinglijn als kers op de taart.

/

Stoere schoenen

Voor SS20 komt March23 met een allround collectie in neutrale kleuren skin, ecru, blush en camel werden aangevuld met de levendige tinten rust, dust blue, aqua, blush en neon yellow. Dit kleurenpalet vind je terug in de sporty sneakers, de elegante muiltjes, de stijlvolle peep toes en de stoere laarzen.

Prijzen variëren tussen de 159 en 189 euro.

/

Romantische collectie

Dit voorjaar komt March23 met een minimalistische kledinglijn met stijlvolle jurken, rokken, tops en broeken vind je in de luxueuze kleuren satin blue, satin ecru, satin champagne, satin skin, satin blush, satin rust en satin aqua. Een collectie die pure vrouwelijkheid met een vleugje romantiek uitstraalt. Je kan alle stukken moeiteloos met elkaar combineren, of dat nu ton-sur-ton is of met een gedurfde kleurencombinatie, it’s up to you!

Prijzen variëren tussen de 159 euro en 229 euro.

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: March23.