Crush of the day: Pampas, de nieuwste juwelencollectie van Laurence Delvallez
© Laurence Delvallez

Crush of the day: Pampas, de nieuwste juwelencollectie van Laurence Delvallez

Door Lieselot Luykx
Leestijd: 1 min

Laurence Delvallez brengt elk seizoen 3 collecties uit, Pampas is de eerste die gelanceerd wordt. Een tikkeltje opvallend, elegant en licht ... De inspiratie voor de collectie werd gehaald uit de Oosterse cultuur en weerspiegelt hoofdzakelijk Japanse architectuur met safari kleuren én kalligrafische kunstwerken.

/

Laurence Delvallez

Sinds 2013 is Laurence Delvallez actief in de rijke ambacht van juwelen. In haar atelier in Waregem ontwerpt ze statement juwelen met focus op textuur, kleur en draagcomfort. Doordat haar juwelen licht van gewicht zijn kan je ze met gemak een hele dag dragen. De oorringen zijn nikkelvrij, waardoor mensen met een allergie ze ook kunnen dragen. Bovendien bestaan de juwelen uit 925 sterling silver met een 18K goudlaag. Voor onderdelen van een juweel heeft Laurence een wel zéér exclusieve samenwerking …  Een leverancier waar Marni en Armani ook mee samenwerkt. Whut?! Van kwaliteit gesproken!

Het hart van het merk blijft nog wel steeds haar atelier. Hier worden alle onderdelen samengebracht en verwerkt tot een prachtig eindproduct. Voor Laurence blijft het belangrijk dat het ambacht van juwelen niet verloren mag gaan en hierdoor hecht ze veel belang dat alles met de hand in België wordt uitgevoerd.

Haar grootste doel? Ze hoopt met haar creaties vrouwen hun zelfvertrouwen te vergroten en ze zo te helpen zichzelf en hun identiteit te uiten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/

Pampas-collectie

De geometrische vormen die telkens in elk ontwerp terugkomen, genieten van een safari touch en stralen luxe uit. Natuurlijke kleuren nemen de bovenhand in de collectie met soms een goud detail of een pop of pink. De ultieme finishing touch voor elke outfit. Een leuk weetje: elk juweel heeft de Japanse naam voor een dier.

Ik ontwerp voor de vrouw, niet voor mezelf. Tijdens het creëren heb ik altijd een vriendin of een type persoon in mijn achterhoofd! – Laurence

Vond je dit een interessant artikel? Lees dan ook – Crush of the day: AWARDT lanceert tijdloze klassiekers met een pop of colour

 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: 100% Belgisch, Juwelencollectie, Laurence delvallez, Pampas.