Crush of the day: Dior’s revolutionaire anti-agingassortiment
© Pers

Crush of the day: Dior’s revolutionaire anti-agingassortiment

Door Lauren Moens
Leestijd: 1 min

Capture Totale C.E.L.L Energy, zo heet het nieuwste anti-aginggamma van Dior. Deze lijn is het resultaat van 30 jaar wetenschappelijk onderzoek en combineert de kracht van Dior's moedercelwetenschap en bloemenexpertise.

Slechts 0,2% van al onze cellen zijn stamcellen. Hoe weinig dat lijkt, zo groot is hun invloed op onze huid. Doordat moedercellen de magische gave bezitten zichzelf te delen en te ontwikkelen, kan één enkele moedercel op zichzelf de volledige huid heropbouwen. In tegenstelling tot andere cellen vermenigvuldigen moedercellen zich oneindig. Zij bepalen dus het regeneratievermogen van de huid. Daarnaast voorzien zij alle omliggende cellen in ons lichaam van energie.

Stamcellen zijn dus enorm belangrijk voor onze huid. Naarmate we ouder worden verandert het aantal stamcellen niet, wel kan hun energiepotentieel tot 50% afnemen. Hierdoor kunnen de verzwakte omliggende cellen hun vitale functies niet meer naar behoren vervullen en dat zie je aan je huid.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dior Skincare (@diorskincare) op

/

Dior’s fantastic four

Wetenschappers zijn erin geslaagd een uniek complex te selecteren van vier bloemen. Het gaat om de Malgassische Longozola, de Chinese Pioenroos, de witte Lelie en de Chinese Jasmijn. Samen bezitten zij de kracht om de cellen te revitaliseren en alle vitale celfuncties te reactiveren. Enter de nieuwe generatie opnamevector (Lipo-3X) waardoor de huid het product beter opneemt en je beschikt over een krachtige formule om totale anti-verouderingscorrectie te bieden.

De texturen zijn in samenwerking met biologen zo samengesteld dat ze perfect versmelten met de huid en de efficiëntie van het product verhogen. Het resultaat is een gezondere, stralendere en jongere huid die compacter, steviger en ongelooflijk helder is. En hoewel elke leeftijd natuurlijk zijn charme heeft, kan het geen kwaad om de natuur af en toe een handje te helpen als jij je daar beter bij voelt.

Zie jij door het bos de bomen niet meer en kan jij er niet meer aan uit in welke volgorde je je skincare moet aanbrengen? Wel, in deze volgorde breng je je verzorgingsproducten aan. Naast een goede skincareroutine is het ook belangrijk dat je de juiste make-up gebruikt. In de Dior Forever Foundation gaan skincare en make-up hand in hand. Als jij liever vegan make-up gebruik is Udäv Krit misschien wel iets voor jou.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Anti-aging, Dior, Skincare.