Crush of the Day: de zijdezachte truien van Anémone Splash
© www.anemonesplash.com

Crush of the Day: de zijdezachte truien van Anémone Splash

Door Monica Mirkos  & Romy Geerts
Leestijd: 1 min

Anémone Splash is een nieuw Frans-Belgisch kleding- en accessoirelabel dat de maritieme sfeer, werkkleding, knutselen en textiel in één collectie samenbrengt. Wat is er zo speciaal aan dit merk? De truien zijn zo zacht dat ze uitermate comfortabel zitten. Ontdek hier de eerste stukken uit de collectie.

Pauline Omnes

De collectie van Anémone Splash is ontworpen door Pauline Omnes, afkomstig uit Brest, Bretagne. Met een diploma Beaux-Arts op zak nam ze deel aan MAD’s Young Talents Award in 2018 waar ze kledij voor kinderen en zwangere vrouwen ontwierp. Eenmaal de smaak voor kledingontwerp te pakken, besloot Pauline om een nieuw label te starten. Enter Anemone Splash.

 

De productie gebeurt in Brussel en Bretagne, in beperkte hoeveelheden, in kleine lokale shops.

Marie Claire Anemone Splash

www.anemonesplash.com

/

Brrr

Om haar eigen brand in te wijden, startte Paulien met de “Brrr”-collectie, dat voor Brest en Brussel staat. Pauline werd geboren in Brest en leeft in Brussel, dus een logische combinatie voor haar. Maar wat is “Brrr” nu eigenlijk? Wel, het is een sweater gemaakt van biologisch katoen en fluweel, verkrijgbaar in drie kleuren. Daarnaast wordt deze trui halverwege het seizoen gemaakt in een Brusselse werkplaats.

www.anemonesplash.com

/

Bekijk de volledige collectie hier of op www.anemonesplash.com

Vond je dit een leuk artikel? Lees dan ook: Welk luipaardmotief? Onze favoriete stuks in de populaire zebraprintDit is wat succesvolle Deense instagrammers gemeen hebben, en Crush of the day: de vegan haarverzorging van Authentic Beauty Concept

 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Anémone Splash, Biologisch, Fluweel, Katoen, Pauline Omnes, Sweater, Truien.