Crush of the day: de Valentijnspralines van Carine Gilson voor Pierre Marcolini
©

Crush of the day: de Valentijnspralines van Carine Gilson voor Pierre Marcolini

Leestijd: 1 min

Chocolatier Pierre Marcolini en modeontwerpster Carine Gilson bundelen talent en knowhow om een smakelijke collectie chocolaatjes te onthullen voor Valentijn. Niet alleen de inhoud, maar ook de verpakking is om je vingers af te likken.

/

Haute couture-chocolaatjes

Marcolini behoeft misschien geen introductie meer, maar voor Carine Gilson maken we graag een uitzondering. De modeontwerpster is bekend om haar lingerie-creaties in zijde en kant. Ze maakte van haar passie haar baan en van haar baan een echte kunst. Haar label wordt 30 jaar dit jaar.

Lees ook: 8 restaurants in Leuven om romantisch te dineren. 

Zowel Marcolini als Gilson zijn fervente verdedigers van het hedendaags vakmanschap. Hun gemeenschappelijke passie voor esthetiek en smaak bracht hen ertoe om een verzameling haute couture-chocolaatjes voor te stellen, bijna authentieke kunstwerkjes. Het resultaat zijn vier artisanale creaties die de finesse van de grand cru chocolade gecombineerd met het elegante kant dat de verpakking omhult.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Pierre Marcolini (@pierremarcolini) le

/

Garden of Lace

Voor modeliefhebbers bestaat een “Garden of Lace Collector’s Edition”, een genummerde doos met 25 chocolade hartjes gepresenteerd in een zijden etui die met handzeefdruk gecreëerd werd in Carine’s studio. Het perfecte Valentijnsgeschenk!

De Valentijnscollectie is verkrijgbaar van 9 januari tot 22 februari 2020 in Pierre Marcolini verkooppunten.

Lees ook: 8 restaurants in Gent om romantisch te dineren. 

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Pierre Marcolini, Valentijn.