Crush of the day: de Lush Halloween collectie 2018
© Instagram @lushcosmetics

Crush of the day: de Lush Halloween collectie 2018

Leestijd: 1 min

We zijn altijd fan van de producten van het ecovriendelijke label Lush, maar van hun originele themacollecties worden we altijd extra hebberig! Voor de nieuwe Lush Halloween collectie liet het merk zich inspireren op enkele iconische horrorfilms en het resultaat is gewoon té leuk!

Iconische horrorfilms

Het Britse bedrijf Lush heeft het allemaal. Niet alleen verkoopt het merk dé leukste bad- en verzorgingsproducten, alles is er ook handgemaakt, diervriendelijk en duurzaam. Bovendien komt het merk ook regelmatig met de leukste themacollecties op de proppen. Ideaal om jezelf te verwennen of iemand anders te verrassen voor Kerstmis, Moederdag, Vaderdag, Valentijn of zelf Halloween!

Elk jaar ontwerpt Lush voor Halloween enkele speciale producten met een griezelig tintje. Dit jaar heeft het label zichzelf opnieuw overtroffen. Om de nieuwe collectie voor te stellen recreëerde het merk enkele iconische horrorfilms in leuke campagnevideo’s. Enkele van de nieuwe producten speelden de hoofdrol in The LushingCreamShyco en The Hair Witch Project. Herken jij de vier iconische horrorfilms?

Meer lezen? Crush of the day: de ecologische Glow Sticks van Lush

/

Lush Halloween 2018

In de campagnebeelden kon je al de Ectoplasm shower cream, de eyeball bruisbal  en de Bewitched bubble bar ontdekken. Maar er is nog meer! In de tijdelijke collectie vind je onder andere een bubble bar in de vorm van een pompoen, glow-in-te-dark zeep in de vorm van een geest en een monster badbom. Je kan de producten apart kopen of kiezen uit een van de originele geschenksets.

Ontdek hier onze favorieten uit de collectie:

Meer lezen? De eerste verpakkingsvrije cosmeticawinkel is een feit

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Halloween, Lush, Lush halloween.