Crush of the day: de ecologische Glow Sticks van Lush
© Lush

Crush of the day: de ecologische Glow Sticks van Lush

Door Marine Lemaire, Claudia Lomma en Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

Vorige maand lanceerde Lush haar nieuwe collectie highlighters: de Glow Sticks, een vaste stick verkrijgbaar in vijf verschillende tinten. Het merk staat bekend voor haar eco-vriendelijke aanpak en vrolijke producten. Ook de nieuwe Glow Sticks zijn daar geen uitzondering op!

De Glow Sticks van Lush zijn multifunctionele producten die niet alleen handgemaakt zijn, maar ook een hoogwaardige kwaliteit hebben. Hun belofte? Een ongeëvenaarde glans en een verlichte teint. Je kan de highlighter erg eenvoudig gebruiken en ze geven je de mogelijkheid om je creativiteit de vrije loop te laten gaan. De glanzende sticks zijn bovendien geschikt voor elke gelegenheid en elke levensstijl.

Je kan de highlighter aanbrengen waar je ook wil: op de jukbeenderen, op je oogleden of zelfs op je lippen! Voor een mooi, glowy effect breng je de stick direct aan op de plaatsen in je gezicht die je in de schijnwerpers wil zitten. Als je liever een subtielere glans wil, breng je het product best eerst op je vingertoppen aan. Beautyliefhebbers die goed kunnen werken met make-up kwasten kunnen ook spelen met de fascinerende tinten voor een oogverblindend halo-effect.

Hét 2-in-1 product

De Glow Sticks van Lush geven onze huid niet alleen een mooie glans, ze hebben ook nog eens een verzorgende werking! Het product bevat namelijk arganolie, dat erom bekend staat om onze huid te versterken, hydrateren en verwennen. De olie werd vakkundig gecreëerd door een vrouwencoöperatie in Marokko. Ze bevatten bovendien ook kokosolie uit Nias, Indonesië. De ingrediënten zijn niet alleen goed voor onze huid, maar ook voor ons eco-systeem.

De glitter in de Glow Sticks wordt niet gemaakt op basis van plastic, maar van synthetische mica voor een realistisch effect. Eenmaal de stokken gevormd zijn, worden ze verstevigd met een plantaardige was voor een sterke, aangename grip.

Vijf heldere tinten

Er is geen twijfel mogelijk: met de Glow Sticks worden alle ogen op jou gericht! Ze bevatten ook enkele mousserende poeders voor een frisse en originele uitstraling.

In totaal bevat het gamma vijf verschillende tinten geïnspireerd op de kleurrijke veren van vogels overal ter wereld. De namen vertegenwoordigen ook de prachtige vogels uit de natuur. Of je nu kiest voor subtiel of extravagant, in het assortiment vind je tinten die geschikt zijn voor elk huidtype.

  • Lark (vink) : een zilverachtige, beige glans
  • Robin: glinsterende roze reflecties
  • Ibis: iriserend roze glow effect
  • Rock Dove (rotsduif): een delicate,heldere lila kleur
  • Peacock (pauw): een prachtige blauwgroene tint

De Glow Sticks zijn verkrijgbaar in de winkels van Lush of via de website voor 14,95 euro per stuk.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Ecologisch, Glowsticks, Lush, Make-up.