Crush of the day: de ‘Love, Always’ Valentijnscollectie van Diamanti Per Tutti
© Diamanti Per Tutti

Crush of the day: de ‘Love, Always’ Valentijnscollectie van Diamanti Per Tutti

Leestijd: 1 min

Eigentijdse, stijlvolle juwelen met echte diamanten toegankelijk maken, dat is het credo van Diamanti Per Tutti. Mooie juwelen aan een betaalbare prijs, dat geldt ook voor de tijdloze Valentijnscollectie 'Love, Always'.

Het Antwerpse diamanthuis liet zich inspireren door de veelzijdigheid van de oeremotie, de liefde. Van het eerste oogcontact over die ene speelse date tot het moment dat twee één worden, verbonden in de echt; eeuwige liefde laat zich niet herleiden tot één eenduidig gevoel, het vertrekpunt voor een romantische, gelaagde capsule.

De ‘Love, Always’-collectie van Diamanti Per Tutti ligt vanaf eind januari in de winkel.

De collectie is verkrijgbaar in de eigen pilot stores, in geselecteerde verkooppunten en op de webshop www.diamantipertutti.com. De prijzen variëren tussen 60 en 170 euro. Alle diamanten hebben bovendien een echtheidscertificaat en zijn conflictvrij.

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Diamanti Per Tutti, Valentijn.