Crush of the day: de draadloze oortjes van Louis Vuitton
© Louis Vuitton

Crush of the day: de draadloze oortjes van Louis Vuitton

Door Stefanie Mathijs
Leestijd: 1 min

Het begin van een nieuw tijdperk voor luxemerk Louis Vuitton. Nadat het Franse modehuis enkele maanden geleden nog geurkaarsen op de markt bracht, doet het nu ook zijn intrede in de audiowereld. Louis Vuitton breidt zijn vertrouwde reiscollectie namelijk uit met een onmisbaar gadget voor onderweg: een uniek paar draadloze oortjes.

/

Master & Dynamics

Om zijn nieuwe creatie te voorzien van de meest kwalitatieve techniek, werkte Louis Vuitton samen met audiobedrijf Master & Dynamics. Met de meest geavanceerde technologie en een subliem design, blijft het modemerk trouw aan zijn tijdloze waarden van vakmanschap, reisgeest en creativiteit.

Lees ook: Victoria Beckham brengt strakke sportlijn uit met Reebok. 

/

Monogram madness

De Louis Vuitton Horizon oortjes zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kan je kiezen uit zwart, wit of rood, bedrukt met het Louis Vuitton monogram of zwart met blauwe en gele strepen, versierd met de losse letter L aan de ene zijde en de letter V aan de andere.

Met de ontwerpen, telkens met contrasterende matte en glanzende oppervlakken, heldere kleuren en de verfijnde metallic Louis Vuitton letters, doet het merk zijn naam opnieuw alle eer aan.

/

Stijlvolle oplaaddoos

De oortjes zitten in een mooie case, die meteen ook je oplaaddoos is. Je kan er de batterij van je oortjes wel tot tien uur mee herladen, wat gelijkstaat aan zo’n 3,5 uur luisterplezier. Het ontwerp van de oplaaddoos is gebaseerd op het iconisch Tambour-horloge en is beschikbaar in wit, passend bij de witte Monogram oortjes en in zwart, voor de andere drie uitvoeringen.

/

De ideale reismetgezel

Je stijvolle travel buddies functioneren met Bluetooth en kunnen moeiteloos aangesloten worden op de Tambour Horizon smartwatch. Het volume van je favoriete playlists kan je rechtstreeks op een van de plugs regelen. Bovendien zitten de oortjes ook nog eens heel comfortabel. Ideaal dus om je dagelijkse verplaatsingen een stuk aangenamer te maken.

Het bedrag dat je mag neertellen voor het nieuwe Louis Vuitton accessoire wordt geschat op zo’n 900 euro. Wanneer de verkoop precies van start gaat is momenteel nog niet bekend. Wij houden je op de hoogte!

Lees ook: 7 handige apps voor drukbezette carrièrevrouwen.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Accessoires, Fashion, Louis vuitton, Tech.