Victoria Beckham brengt strakke sportlijn uit met Reebok
© Reebok

Victoria Beckham brengt strakke sportlijn uit met Reebok

Leestijd: 1 min

Wanneer Victoria Beckham haar competente vingers achter een collectie zet, weet je al dat die zal hypen. De Reebok x Victoria Beckham Spring 19 collection vormt daarop geen uitzondering. Techniek en mode werden feilloos gecombineerd tot een premium sportlijn met minimalistisch design.

Posh Spice drukt haar stempel op de collectie en ontwierp strakke streetwear looks die haast zo van de catwalk lijken te komen. Eigentijdse crop tops, strakke fietsbroekjes, gigantische rugzakken, Beckham kent de trends. Het beperkte kleurenpalet (van zilver en grijs over camel en oranje tot zwart en wit) maakt van de lijn een coherent geheel.

Lees ook: 18 power outfits waarin je meteen wil sporten.

/

Zelf zegt Beckham over de samenwerking:

“Ik wilde een collectie die past bij een druk schema zoals het mijne. De stukken hebben de technische bekwaamheid die ik nodig heb voor de sportschool, maar ze zijn eenvoudig en flexibel genoeg om door te dragen ook na mijn workout. Ik heb persoonlijk elk sportartikel getest tijdens mijn trainingen. “

Bekijk onze favoriete stuks hier:

Lees ook: 5 praktische tips om in beweging te blijven bij een zittende job. 

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Fashion, Reebok, Sport, Victoria Beckham.