Cafeïne alert: morgen kan je gratis koffie halen bij Starbucks Antwerpen
© Getty Images

Cafeïne alert: morgen kan je gratis koffie halen bij Starbucks Antwerpen

Door Laura Dabekaussen
Leestijd: 1 min

Rep je op dinsdag 6 november naar het Starbucks filiaal in Antwerpen Centraal voor een large Caramel Macchiato, helemaal gratis!

Je kan ze op één hand tellen, de mensen die nog nooit naar een Starbucks gingen. De koffiegigant is razend populair en heeft in België al meerdere vestigingen. Het afgelopen decennium maakten we kennis met de verrukkelijke creaties van het koffiehuis: Pumpkin latté spices, frapuccino’s en groene thee ijsthees,… Het zijn slechts enkele van de vele heerlijke voorbeelden. Op dinsdag 6 november viert Starbucks zijn tienjarig bestaan in haar vestiging in Antwerpen-Centraal.

Stop by voor een caramel macchiato, latté of cappucino. Helemaal gratis! Heb je een sticker op je beker, lees dan hieronder wat je gewonnen hebt!

Happy Birthday Starbucks

Starbucks verjaart en dat moet gevierd worden. De vestiging in Antwerpen-Centraal is voor deze gelegenheid volledig vernieuwd. En ze vieren niet alleen met een volledig nieuwe inrichting, maar ook samen met jou. Op dinsdag 6 november geven ze in Antwerpen gratis koffie weg om jou te bedanken. Je hebt de keuze uit een large caramel macchiato, een latté of cappucino. Genieten maar!

marieclaire_starbuckscoffee

Persbericht

Watch the mark

Voor reizigers, passanten en iedereen die wil komen meevieren, heeft Starbucks nog een kleine verrassing. Ontdek je een sticker op jouw koffiebeker, dan wordt je nog extra in de watten gelegd. Omdat het bedrijf bewuster met het milieu wil omgaan, kan je bekers met sticker inwisselen voor een herbruikbare Starbucks-beker. Helemaal hip en vooral helemaal groen. Geen beker gewonnen, geen nood. Je kan de milieuvriendelijke en herbruikbare bekers van Starbucks gewoon op de website kopen.

Lees meer over duurzaamheid binnen Starbucks.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door starbucks belgium (@starbucksbelgium) op

Gelukkige verjaardag van Marie Claire!

Lees meer artikels zoals deze: Deze heerlijke cheesecake maak je zonder oven, 4x onvergetelijk overnachten in Luik, Crush of the day Louis Vuitton lanceert voor het eerst geurkaarsen, Vijf dingen die je moet weten voor je aan meditatie begint.

 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Antwerpen, Coffee, Eten en drinken, Gezellig, Koffie, Starbucks.