Boetiekexpress: 8 nieuwe shops in Antwerpen
© Manolo Blahnik @ SN3

Boetiekexpress: 8 nieuwe shops in Antwerpen

Leestijd: 1 min

Je zou denken dat modestad Antwerpen intussen toch al meer dan voldoende shopadresjes had… Think again: er kan er blijkbaar altijd nog eentje (of 8) bij. Naast filialen van grote merken en uitbreidingen van populaire winkels zijn er toch ook altijd een aantal meer originele initiatieven. Agenda’s klaar?

Join the Harvestclub

Shop je liever verantwoord? De labels bij Harvestclub (zoals An Buermans, ilke Cop, Wintervacht, Mud Jeans, Afriek…) hebben elk hun eigen –interessant- verhaal en sluiten elk op hun beurt aan bij tenminste één van de pijlers van duurzame mode: Fairtrade, Global Organic Textile Standard (GOTS label), Recycle, Handmade of Small scale production.

Harvest Club

Spring Harvest@Localstore, Everdijstraat 20, Antwerpen. www.harvestclub.be

Belgische Falke-boetiek

Het internationale merk voor been- en bovenkleding met meer dan 120 jaar handwerktraditie zocht en vond een plek voor haar eerste flagshipstore tussen grote internationale namen: Gucci, Chanel, Red Valentino, Agent Provocateur, Hermès en Jimmy Choo. Je vind er het volledige aanbod voor dames, heren en kinderen.

FALKE

Falke, Schuttershofstraat 22, 2000 Antwerpen, www.falke.com

Galler gallore

De nieuwe boetiek van Chocolatier Galler werd een kleurrijke ruimte waar pralines, truffels, macarons en gevulde wafels liggen te lonken. Chocoladerepen, chocoladetabletten en de vermaarde ‘Chocolats du Chat’ maken de verleiding nog groter.

Galler

Chocolatier Galler, Wiegstraat 21, 2000 Antwerpen, www.galler.com

Haven, city-surf shop

Haven is een ode aan de geschiedenis en creativiteit van de surfcultuur. Naast mode, muziek, design en outdoor zijn ook samenwerkingen belangrijk , zoals de capsulecollectie met Mic Eaton (RA, BVBA 32) , de juwelenlijn met Karolin Van Loon en gezonde producten met Elisa Kookt. Maandelijks komen er bovendien artiesten en fotografen hun kijk op de surfwereld tonen. De pop-up blijft zeker nog tot september open.

HAVEN

Haven, Nationalestraat 162-164, 2000 Antwerpen, www.havensurf.com

Hoog tijd voor Raidillon

Raidillon, een collectie uurwerken met innovatief design, made in Belgium en met een gereputeerd Zwitsers loopwerk opent na 14 jaar een Antwerpse boetiek, de tweede in België, met de volledige horlogelijn en de uitgebreide collectie essentiële accessoires!

Anvers_shop_raidillon18

Raidillon, Komedieplaats 5, 2000 Antwerpen, www.raidillon-watches.com

Tutu Chic: Pink Ambition

Het Belgische Tutu Chic opende een flagship in de Antwerpse modewijk. Tot nu toe was het kledingmerk enkel verkrijgbaar bij enkele boetieks en online. Ontwerpster Freya Poppe tekent elk seizoen een vrolijke collectie dameskleding voor girly girls en organiseert elke maand een exclusieve samenwerking met een beloftevolle Belgische ondernemer of opkomend designertalent.

TutuChic

Boutique Tutu Chic, Nationalestraat 69 2000 Antwerpen, tutuchic.be

 

Manolo Blahnik-corner bij SN3

Manolo Blahnik wordt nu eindelijk ook in België vertegenwoordigd met een corner bij SN3, exclusief voor Vlaanderen. Deze vult de corners van Chanel, Prada, Gucci en Dior aan en de multimerkenafdeling met Miu Miu, Balenciaga, Chloé, Tom Ford, YSL e.a.

SN3

SN3, Frankrijklei 48, 2000 Antwerpen, www.sn3.be

4 luxeboetieks voor Dany-May

Naast de winkel in Brasschaat (Bredabaan 166), is er nu ook een Dany-May damesboetiek in Schilde (Turnhoutsebaan 81-83), een mannenboetiek in Antwerpen (Hopland 37) én een nieuwe damesboetiek in Antwerpen. Het aanbod werd uitgebreid met een aantal nieuwe, exclusieve labels.

Dany May

Dany May, Quellinstraat 21, 2018 Antwerpen, www.danymay.be

Katrien Huysentruyt De artikels van >

Tags: Adres, Antwerpen, Dany may, Falke, Galler, Harvestclub, Haven, Idee, Manola blahnik, Nieuw, Raidillon, Shop, Sn3, Tips, Tutu chic.