4 leuke labels om online te shoppen
©

4 leuke labels om online te shoppen

Leestijd: 1 min

Ze zijn nog niet in ons land beschikbaar, maar gelukkig shippen deze mode- en accessoiremerken wel gewoon naar België…

Erstwilder

Erstwilder

Dit Australische merk uit Melbourne laat zich inspireren door dieren, vintage, art deco, rockabilly en pinups. Het resultaat: schattige, kleurrijke halskettingen, oorbellen en broches met een retro knipoog. Je vindt dit merk hier en daar in ons land, maar op de webshop is de keuze véél groter.

All Things Mochi

All Things Mochi

De van origine Palestijnse ontwerpster Ayah Tabari laat zich inspireren door verschillende culturen en traditioneel borduurwerk van overal ter wereld. Haar kleurrijke ontwerpen mengen traditioneel vakmanschap met moderne, cleane silhouetten. Het borduurwerk wordt vervaardigd door verschillende gemeenschappen wereldwijd waardoor het merk vrouwen werk geeft en een kans op een beter leven.

Rogues

Rogues

Ontwerpster Katie Harland vond de perfecte platte schoen maar niet en besloot die dan maar zelf te gaan maken. De kleurrijke brogues van Rogues worden in Londen ontworpen en in Portugal gemaakt en verenigen comfort, elegantie en een frisse kleurrijke twist.

De schoenen zijn te koop via Harvey Nichols, de webshop levert (nog) niet buiten het Verenigd Koninkrijk.

Tracey Neuls

tracey neuls

De Londense schoenontwerpster ontwerpt sinds 2000 unieke, maar commerciële schoenen in een markt die volgens haar wordt overspoeld door gelijkheid. Ze vindt overal inspiratie. Zo leidde een verbrand stuk hout tot geschroeide hakken. Haar schoenen worden in kleine artisanale fabriekjes geproduceerd en het leer wordt vegetaal gekleurd indien mogelijk. En psst, Rei Kawakubo van Comme des Garçons is fan.

Franciska Bosmans De artikels van >

Tags: Accessoires, All Things Mochi, Erstwilder, Mode, Online shoppen, Rogues, Schoenen, Shoppen, Tracey Neuls, Webshops.