David Lloyd: bij deze exclusieve fitnessclubs kan je buiten zwemmen, tennis, paddelen en meer
© David Lloyd

David Lloyd: bij deze exclusieve fitnessclubs kan je buiten zwemmen, tennis, paddelen en meer

Leestijd: 2 min

De zon laat zich weer meer zien, en het is dan ook perfect weer om buiten te sporten. De verschillende David Lloyd fitnessclubs in België bieden niet alleen indrukwekkende binnenfaciliteiten, maar ook een uitgebreid outdoor-gedeelte waar sportliefhebbers zich kunnen uitleven met activiteiten zoals tennis, padel en zwemmen.

De exclusieve David Lloyd sportclubs staan bekend om ongeëvenaarde buitenfaciliteiten op het gebied van sport, gezondheid en welzijn, zoals binnen- en buitenzwembaden, spa’s, padel- en tennisbanen, restaurants, bars en meer. Het aanbod is uitgebreid, en elke club beschikt over zijn eigen state-of-the-art voorzieningen.

Lichaamsbeweging in het groen

Na een grondige renovatie is David Lloyd in Ukkel, genesteld in het hart van het Zoniënwoud, helemaal klaar voor de zomer. De club beschikt over zes outdoor tennisbanen en staat bekend om zijn eersteklas tennislessen. Nieuw zijn de twee padelbanen en mogelijkheid tot introductiecursussen voor beginners en groepstrainingssessies voor meer ervaren spelers. Daarenboven telt de locatie een verwarmd buitenzwembad waar leden baantjes kan trekken of aquabikelessen kunnen volgen. Verder worden bij mooi weer yoga en andere lessen op het dakterras gegeven. Ten slotte biedt de groene omgeving heel wat mogelijkheden tot buitenactiviteiten zoals groepswandelen, yoga, hardlopen in groepsverband in het bos.

David Lloyd

Buiten sporten in ‘t Stad

Ook David Lloyd Antwerpen beschikt over een aantrekkelijk buitenaanbod met een spatuin inclusief sauna en jacuzzi, alsook een verwarmd buitenzwembad van 25 meter lang met ligstoelen. De club telt daarnaast vier outdoor tennisbanen en vier buitenbanen voor padel waar je als lid lessen kan volgen of met andere leden een balletje slaan. Verder vind je buiten bij David Lloyd Antwerpen een battlebox waar leden een complete, uitdagende fitnesstraining kunnen volgen in de buitenlucht. De club laat ook de allerjongsten niet in de steek. Kids kunnen er tijdens de schoolvakanties terecht voor verschillende activiteiten en kunnen zich het hele jaar door uitleven in de veilige en beschermde speeltuin. Last but not least, is het terras van Bar Bell dé place to be met onder andere zomerbarbecues en post-sport evenementen op het programma.

David Lloyd

Fitness-tempel in de Rand

De allerlaatste telg van de David Lloyd-familie in België is de gloednieuwe club in Sterrebeek op de site van het prestigieuze The National Golf Brussels. Deze fitness-tempel in de Brusselse rand is uitgerust met de nieuwste technologie, de allerbeste voorzieningen en een team van gediplomeerde personal trainers. Denk aan: een verwarmd buitenzwembad van 25 meter lang met rustig zonneterras, een spatuin met buitensauna, hydrotherapiebad en ligstoelen om te ontspannen en tot rust te komen. Binnenkort openen bovendien twee tennisbanen op het dak van de club, alsook een padelbaan en multisportterrein. Wij zijn hier deze zomer alvast niet weg te slaan!

David Lloyd

Zou je graag een van onze drie David Lloyd Clubs en de prachtige buitenfaciliteiten willen bezoeken?
Laat het ons weten: https://www.davidlloyd.be/nl-be/enquire-now

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met David Lloyd.

LEES OOK:

Win een gietijzeren stoofpan van Le Creuset

Swatch x Tate: kunst ontmoet Zwitsers vakmanschap

Gescheiden? Laat je trouwring ombouwen tot een divorce ring

Commercieel team De artikels van >