Crush of the Day: Andy Warhol x Eastpak
© Eastpak

Crush of the Day: Andy Warhol x Eastpak

Door Shani Maes
Leestijd: 1 min

Die typische Andy Warhol print op jouw favoriete rugzakkenlabel... Wedden dat de Warhol fanny pack een eyecatcher in het straatbeeld wordt?

Ruil je graag eens je handtas in voor een sportievere tas? Of ben je op zoek naar de ideale reiskoffer? Goed nieuws: Eastpak zocht voor zijn nieuwe collectie inspiratie bij een van de bekendste artiesten van de 20ste eeuw, namelijk pop-artartiest Andy Warhol. Maak jouw keuze uit een vrolijke en absurde collectie rugzakken en reistassen. 

Lederen eyecatchers

De eyecatchers van de collectie zijn twee rugzakken uit leder. Ze zijn te koop in een beperkte oplage en verkrijgbaar in twee versies: in bloemen – of banaanmotief. Kenners zullen meteen merken dat de vorm van deze rugzak volledig dezelfde is als de eerste rugzak die Eastpak uitbracht in 1976, de Padded Pak’r. Een model is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest iconische rugzakken van Eastpak.

Als bijzonder eerbetoon aan Andy Warhol, is elke rugzak voorzien van een geborduurde handtekening met de citaten van de kunstenaar.

Ben je benieuwd naar de collectie? Bekijk hier onze favorieten:

 

De volledige collectie kan je op de website van Eastpak bekijken.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Andy Warhol, Eastpak, Nieuwe collectie, Reistas, Rugzak.