Crush of the Day: De arm candy van Ole Lynggaard Copenhagen
© Pers

Crush of the Day: De arm candy van Ole Lynggaard Copenhagen

Leestijd: 1 min

Een pols vol armbanden is een herkenbaar zomers fenomeen. De zomer is immers het seizoen waarin de mooiste herinneringen worden gemaakt en de armbanden - als souvenir aan een onvergetelijke reis, als aandenken aan een muziekfestival of als teken van vriendschap - stapelen zich dan ook snel op. Op zoek naar een mooi exemplaar om de basis te leggen voor je zomerse arm candy? Ole Lynggaard Copenhagen lanceert dit seizoen twee nieuwe collecties armbanden die perfect zijn om te stapelen.

Ole Lynggaard Copenhagen is een Deens luxe juwelenmerk dat bekend staat om haar verfijnde juwelen met een bohemian touch. Bijna alle juwelen worden geïnspireerd op de natuur. Dit seizoen lanceert het merk twee nieuwe armbandcollecties, Nature en Life, die perfect te combineren zijn met elkaar en met andere armbanden.

Nature is een collectie met open armbanden in 18K goud die zowel beschikbaar zijn in een matte versie als in een gepolijste versie. De armbanden zijn afgewerkt met edelstenen aan de uiteinden. Er is keuze uit 15 verschillende edelstenen.arm candyDe Life collectie bestaat uit kleurrijke gevlochten armbanden met een 18K gouden sluiting. De duurzame armbanden kunnen tegen een stootje en kunnen je dus de hele zomer vergezellen op het strand, in de zee of op een festival.
arm candy
De Nature armbanden zijn beschikbaar vanaf € 2500, de Life armbanden komen op € 525. Meer info en verkooppunten via www.olelynggaard.com

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Arm candy, Armbanden, Juwelen, Ole lynggaard, Ole lynggaard copenhagen.