Als god in de Provence: te gast in de luxueuze B&B van Antwerpenaren Charlie en Louis
© Le Gabriel

Als god in de Provence: te gast in de luxueuze B&B van Antwerpenaren Charlie en Louis

Leestijd: 1 min

Onder de blauwe hemel in de Zuid-Franse zon ligt het dorpje Claviers. Een eeuwenoud oord van kalmte en rust, waar je in één van die rustige kleine straatjes aan de rand van het dorp op Le Gabriel loopt, een B&B die uitgebaat wordt door Belgische gastheren Charlie en Louis: ook wel bekend als hun persoonlijke oase van luxe en stijl. Klaar om er even tussenuit te trekken? Ennnn... relax.

/

Hoge plafonds, rocaille en grote ruimtes

In een vorig leven waren Charlie en Louis eigenaars van een luxehotel in het centrum van Antwerpen… Daarnaast runden ze een wijnbar en traiteurszaak, dus de heren kennen de wereld van high end hospitality vanbinnen – en buiten.

Tot de lokroep naar de Provence steeds luider werd en zij intrek namen in dit prachtige herenhuis uit 1840 in Claviers, de voormalige woning van de postmeester op de lijn Genua-Marseille. Het was een instant crush op de prachtige hoge plafonds, de rocaille, de grote ruimtes en de luxueuze afwerking. En de heren willen al dit moois liefst delen met hun gasten.

Qua locatie en schoonheid is Le Gabriel een must voor het oog en de zintuigen.

Lees ook: Ontdek de ‘Wild Side’ van Mykonos

Le Gabriel

/

Alle comfort en luxe

Geniet van het verwarmd zwembad met ligbedden en verschillende cosy corners op het aanpalend terras. Aan de oostzijde van Le Gabriel ligt het andere rustpunt: de Provençaalse tuin met pergola, waar drankjes worden geserveerd aan de aanpalende bar, en op warme dagen de lunch of souper in de schaduwrijke omgeving.

Eens binnen ontdek je het warme en luxueuze interieur van Le Gabriel. Elk detail tijdens het verblijf is verzorgd: zachte handdoeken, de beste boxsprings in King-size formaat van Magnitude, de exclusieve badproducten van Le Labo, de bar met topproducten uit de streek… Le Gabriel heeft alles in huis voor de perfecte vakantie op een uurtje vliegen. Want de Provence verlaat je nooit echt helemaal, zeker niet met een magische plek als Le Gabriel in je hart…

Lees ook: Marco Rambaldi ontwerpt een collectie voor Twinset: “We zetten allebei in op hernieuwbare bronnen en duurzame materialen”

Elspeth Jenkins De artikels van >

Editor in Chief Elspeth studeerde in 2006 af aan het London College of Fashion, na stages bij Dazed & Confused en British Vogue belandde ze als freelance styliste en modejournaliste terug in België.

Tags: Reizen.