Agenda: de Zalando Holiday Pop Up in Brussel
©

Agenda: de Zalando Holiday Pop Up in Brussel

Leestijd: 1 min

Gezellig samenzijn met de familie. Met die insteek wil de Zalando Holiday Pop Up in Brussel de bijzondere band tussen jongeren en ouderen versterken. Beleef samen met je oma, groottante, buurvrouw of dierbare oudere een oldschool eindejaarsfeestje met hipsterallures tijdens het tweede weekend van december.

Vergeet de vastgeroeste clichés à la ‘in onze tijd was alles beter’. Om de bijzondere band tussen kleinkinderen en grootouders te vieren, wil Zalando tijdens de eindejaarsperiode alle leeftijden verenigen in een originele Zalando Holiday Pop Up. Drie dagen lang wordt het traditionele feestje bij oma en opa thuis naar een hoger niveau getild met een generatieoverschrijdend programma boordevol leuke activiteiten. Neem tussen 13 en 15 december je favoriete granny of bompa onder de arm en kom aan den lijve ondervinden dat er op plezier maken geen vervaldatum staat.

Aanwezig!

Sharing is caring

Zodra je de Zalando Holiday Pop Up binnenstapt, herbeleef je de nostalgie van de feesten uit je kindertijd. De perfecte setting om samen een onvergetelijk moment te delen en herinneringen op te halen aan vroeger. Het hoogtepunt van de feestperiode (of je het nu zelf hebt meegemaakt of vooral kent uit nostalgische films): het traditionele diner. Na een overdosis kalkoen en kroketten kon de strijd om het grootste stuk taart losbarsten. En dan de pakjes openmaken in ruil voor een plakzoen. Maakt niet uit of dit tafereeltje nu bij echt jullie plaatsvond of niet, we hebben allemaal legendarische herinneringen aan het huis van oma en opa. Met dit unieke pop-upconcept voor alle leeftijden, wil Zalando die tradities in ere te houden en de bijzondere band tussen kleinkinderen en grootouders versterken.

Generatie A-Z

Laat je onderdompelen in de magie van de feesten en geniet samen met je oma, opa, oudere buurvrouw/man of oudtante van een generatieoverschrijdend quality-time moment. Kom je beste moves demonstreren tijdens de silent disco, laat je van je meest creatieve kant zien tijdens de bloemenworkshop, leg een uniek moment vast in de fotobooth en maak een crazy selfie in de upside down Insta-room. Of kom massa’s inspiratie opdoen voor je cadeautjes – een Zalando cadeaukaart is altijd een ideaal geschenk – of laat je verleiden door de feestelijke outfits. De eerste vijftig bezoekers van de dag ontvangen een goodiebag. Haast en spoed is voor een keer wel goed.

Meer informatie: 

De Zalando Holiday Pop Up is geopend:

  • Vrijdag 13 december van 12u tot 19u
  • Zaterdag 14 december van 11u tot 19u
  • Zondag 15 december van 11u tot 19u

Adres:

Zalando Holiday Pop Up
Antoine Dansaertstraat 64
1000 Brussel

Vergeet je zeker niet op aanwezig te zetten op het Facebook evenement.

Lees meer:

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met Zalando.
www.zalando.be

Commercieel team De artikels van >