In beeld: dit is hoe de sterren kerstmis vierden
© Instagram @jessicaalba / @chiaraferragni

In beeld: dit is hoe de sterren kerstmis vierden

Door Alexandra Goffart & Tine Stoop
Leestijd: 2 min

Omdat we nog steeds aan het nagenieten zijn van de verrukkelijke feestmaaltijden, de leuke cadeaus en de fijne momenten met familie en vrienden, is het moeilijk te geloven dat kerstmis alweer voorbij is. Vraag je je wel eens af hoe de sterren kerstmis vieren? Wij verzamelden de leukste Instagramfoto's.

Chiara Ferragni

2017 was voor Chiara Ferragni een onvergetelijk jaar: ze verloofde zich met Fedez, is in verwachting van haar eerste kindje en werd onlangs benoemd tot CEO van The Bonde Salad. Kerst vierde de Italiaanse blogster met het hele gezin in het Zwitserse skigebied Andermatt.

/

Taylor Hill

De Victoria’s Secret Angel Taylor Hill keerde voor kerst terug naar haar familie in Colorado waar ze haar dagen vulde met snowboarden, sneeuwbalgevechten en onnozel doen met haar zussen en broer.

/

Drew Barrymore

De actrice die we leerden kennen in de film E.T. bracht kerst door met haar jonge (en stijlvolle) dochtertjes.

/

Obama

Onze favoriete presidentiële familie poseerde met een grote glimlach, en omringd door ondeugende kerstelfjes, voor de kerstfoto.

/

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon vierde kerst met haar gezin thuis in Los Angeles. Wat ons vooral opvalt, is hoe erg haar oudste dochter op haar lijkt.

/

Justin Timberlake

De Amerikaanse zanger had een speciale kerstboodschap voor zijn fans: “Shout out naar alle échte kerstmannen die de koekjes van de kinderen opeten zodra zij naar bed zijn!”

/

Jessica Alba

Jessica Alba vierde voor de laatste keer kerstmis met haar gezin van vier. In 2018 verwachten zij en Cash Warren namelijk een zoontje.

/

Cindy Crawford

Cindy Crawford vierde kerst met de voltallige familie in Colorado. Op Twitter deelde ze haar kerstwensen met een foto van de laatste Versace show waarop zij en haar collega-supermodellen uit de jaren ’90 te zien zijn. Één klein verschil: de jurken zijn rood en ze hebben alle vijf een kerstmuts op.

/

David Beckham

We zijn nooit te oud om een bezoekje te krijgen van de kerstman. Alle vier de kinderen van David Beckham gingen dan ook een praatje met hem slaan.

/

Mariah Carey

Neen, Mariah Carey heeft haar kerst niet enkel doorgebracht met “All I want for christmas is you” te zingen. Zij genoot op kerstavond van het gezelschap van haar dierbaren in een prachtige scharlakenrode jurk.

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Celebrity, Kerst, Kerstavond, Kerstmis, Sterren.