De pakjespop-up A Better Blend komt opnieuw naar Antwerpen
© Pers

De pakjespop-up A Better Blend komt opnieuw naar Antwerpen

Leestijd: 1 min

Voor je het weet, is het december en staan de feestdagen weer voor de deur. Dat betekent dat het stilletjes aan tijd is om op pakjesjacht te gaan. En waarom je het leven moeilijk maken als het ook makkelijk kan? Dankzij de pop-up A Better Blend vind je wat voor al je dierbaren op één en dezelfde plek.

Vorig jaar kwamen Anouk Taeymans en Sophie Peelman op het idee om in aanloop naar de feestdagen verschillende merken samen te brengen in een tijdelijke conceptstore. Een schot in de roos, zo bleek, want A Better Blend was meteen een succes. Een tweede editie kon natuurlijk niet uitblijven.

Dit jaar opent de pop-up haar deuren op donderdag 2 november. Maar liefst twee maanden lang kan je op de eerste verdieping van het Grand Bazar shoppingcenter in Antwerpen op pakjesjacht gaan. Tussen de meer dan 40 merken vind je ongetwijfeld voor ieder wat wils.

Anouk en Sophie stelden ook dit jaar een mooie selectie van voornamelijk Belgische merken samen, waaronder Lies Mertens, Furnified, Floom, Natural Self, Luxury For Men en Clover Gin, om maar enkelen te noemen. Bij A Better Blend kan je terecht voor zowel beauty als mode, accessoires, interieur, drinks en nog veel meer. Echt de moeite om eens langs te gaan dus.

A Better Blend is open van 2 november tot en met 31 december van maandag tot zaterdag van 10u tot 18.30u. De pop-up is ook geopend op koopzondagen en elke zondag van december. Grand Bazar, beddenstraat 2, 2000 Antwerpen. 

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Cadeaus, Feestdagen, Kerst, Pakjes, Pop-up, Shoppen.