Editor’s pick: de capsulecollectie van Chantelle X en Ester Manas
© Pers

Editor’s pick: de capsulecollectie van Chantelle X en Ester Manas

Leestijd: 1 min

Het Franse lingeriemerk Chantelle X en de Belgische ontwerpster Ester Manas bundelen hun krachten voor een verleidelijke capsulecollectie. A match made in heaven.

Chantelle X, het high-end lingeriemerk van Chantelle, staat bekend om haar gedurfde en luxueuze ontwerpen. Denk aan verfijnde lingerie die resoluut vrouwelijk en eigentijds is. De Belgische Ester Manas is dan weer pionier op het gebied van maatinclusiviteit. Zo schudt het merk de modewereld op met speelse maar gedurfde ontwerpen. Hiermee viert het de vrouwelijke diversiteit, zonder toegevingen op vlak van stijl.

Gedeelde waarden

De samenwerking tussen Chantelle X en Ester Manas voelt dan ook als een natuurlijke evolutie van hun gedeelde waarden. Hun gezamenlijke visie zet een nieuwe standaard in de modewereld, waar alle vrouwen, ongeacht hun maat, gevierd worden. Het resultaat is een collectie waarin luxe lingerie en inclusieve mode samensmelten in een verleidelijke capsulecollectie. Hierbij staan vrouwelijkheid en inclusiviteit centraal.

chantelle-x-ester-manas

Pers

Shop de capsulecollectie

De nieuwe capsulecollectie bestaat uit vier sensuele stukken, waarin transparante stoffen en flatterende ontwerpen de vrouwelijke vormen benadrukken. De kenmerkende smokdetails en gewaagde cut-outs van Ester Manas smelten moeiteloos samen met het iconische X-logo van Chantelle X. Het resultaat? Een collectie die moderniteit en verleiding in balans brengt, met een focus op empowerment.

 

Deze samenwerking bouwt verder op het succes van hun eerdere project tijdens Paris Fashion Week 2023. Toen verzorgde Chantelle X de lingerie voor de show van Ester Manas. De twee merken delen een visie op vrouwelijke empowerment, waarbij ze mode creëren die voor iedere vrouw toegankelijk en verleidelijk is.

De collectie is vanaf vandaag verkrijgbaar, zowel online als in geselecteerde boetieks in België en Nederland.

Lees ook: Deze trends mogen we deze herfst in het straatbeeld verwachten, Interview: Emily Ratajkowski over feminisme, schoonheid en sociale media, 3 redenen waarom je beter geen polyester meer draagt.

Lisa Aelvoet De artikels van >

Koestert een gezonde obsessie voor de TikTok-video's van Nara Smith, verse bloemen en Belgische chocolade. Parijs is haar tweede thuis en alles Frans - van mode tot wijn - laat haar hart sneller slaan. Op zaterdagochtend vind je haar in een veel te lange rij bij de laatste nieuwe bakker, snakkend naar een kop koffie. Als ze niet lijkt te luisteren, plant ze waarschijnlijk in haar hoofd alweer haar volgende reis – want het Belgische weer is nu eenmaal altijd een goed excuus om te vertrekken.

Tags: Collab, Lingerie, Samenwerking.