Crush of the day: de Polaroid OneStep+
© Polaroid Originals (l.) Unsplash (r.)

Crush of the day: de Polaroid OneStep+

Door Lieselot Coppens
Leestijd: 1 min

Je herkent vast het probleem wel: een smartphone vol foto's die daar voor eeuwig blijven staan. Ze geraken in de vergetelheid en soms verwijder je ze zelfs per ongeluk van je telefoon (guilty). Polaroid Originals komt met dé oplossing. Hun nieuwe Polaroid-camera brengt het beste van twee werelden samen door analoge fotografie te combineren met de mogelijkheden van digitaal.

Geef toe: hoe leuk is het om fysieke foto’s te hebben die je kan ophangen of in een fotoalbum kan kleven? De Polaroid-camera maakt nu al enkele jaren zijn comeback. Wanneer een vriend of vriendin op een feestje zo’n camera boven haalt, heeft die gegarandeerd succes. Polaroid Originals heeft dit ook begrepen, ze brengen immers een nieuw model op de markt dat je zeker aan je kerstlijstje zal willen toevoegen.

polaroid_originals_marieclaire

Pers

Een Polaroid vol met digitale snufjes

De Polaroid OneStep+ is een coole analoge camera die voorzien is van de leukste digitale snufjes. Het opvallendste snufje moet de mogelijkheid zijn om hem via bluetooth te verbinden met de Polaroid Originals-app. Deze app biedt zeven creatieve opties waarmee je de wereld van analoge fotografie kan ontdekken – of je nu een amateur of ervaren fotograaf bent. Daarnaast heeft de app ook een scannerfunctie waardoor je je analoge foto’s meteen kunt scannen en online kan delen.

Andere vernieuwende functies zijn de Remote Trigger- en Self Timerfuncties. Je kan de Polaroid op een verre plek zetten en vervolgens via de app op je smartphone een foto maken. Zo hoef je niet meer om ter snelst naar de plaats te lopen waarvan je denkt dat die een mooie foto zal opleveren. Bovendien kan je ook verschillende acties in de app ingeven waarop de camera een foto afdrukt. Zo kan je in je handen klappen, in het water plonsen of springen en – klik – hopelijk verschijnt eindelijk die perfecte foto die je in gedachten had!

De OneStep+ is nu beschikbaar voor 149 euro. Meer informatie vind je op www.polaroidoriginals.com

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Camera, Gadget, Lifestyle, Polaroid.