5 apps om thuis je perfecte bikini body te bekomen
© Foto: Christopher Campbell on Unsplash

5 apps om thuis je perfecte bikini body te bekomen

Leestijd: 3 min

Het voorproefje van het goede weer deze week doet ons nog meer verlangen naar zon, zee en strand. Gelukkig komt de zomer steeds dichterbij, dus hopelijk hoeven onze bikini's en badpakken niet lang meer in de kast te liggen. Ziet je lichaam er niet slecht uit, maar is het toch het label bikini body nog niet helemaal waardig? Deze 5 handige apps helpen je om thuis aan de slag te gaan.

1. Seven – 7 minute workout app

De 7 minute workout app is de perfecte match voor mensen met weinig tijd (of weinig zin). Het concept is zeer eenvoudig: de app bevat verschillende work-outs die elk slechts zeven minuten duren. De oefeningen zijn simpel, maar wel heel intensief. De vormgeving van Seven is mooi en duidelijk en alle oefeningen worden goed uitgelegd.

De app stimuleert je om elke dag te trainen. Je ontvangt namelijk drie levens die je verliest als je een dag overslaat. Je kan de app gratis downloaden, maar je moet betalen om toegang te krijgen tot alle oefeningen. Seven is verkrijgbaar voor Android en IOS.

/

2. Virtuagym Fitness

Voor al wie ooit met veel goede bedoelingen een fitnessabonnement kocht, maar nooit in de fitness geraakt, is de app Virtuagym Fitness misschien wel de oplossing. De app bevat meer dan 4.000 oefeningen en veel kant-en-klare work-outs die je gewoon thuis kan uitvoeren.

De oefeningen worden duidelijk uitgelegd aan de hand van 3D-animaties en de gratis persoonlijke coach motiveert je dagelijks om de bikini body van je dromen te bereiken. Je kan de app downloaden op IOS en Android.

/

3. Jefit

Wil je je liever focussen op één specifieke spiergroep? Download dan de app Jefit voor IOS of Android. Op de app vind je honderden oefeningen die elk gericht zijn op een specifieke spiergroep. Je kan gebruikmaken van een van de vele standaardroutines van de app of zelf je eigen routine creëren. Perfect voor wie slechts een paar probleemzones moet aanpakken.

Hey Guys! Happy Sunday this is the time to plan for the coming week and the #jefitapp is one of my biggest tips for you all out there. As a beginner and now having been only doing weight training for almost a month, Im always worried about best moves and my form, this app is my #dreamcometrue !!! It lists 1000s of weightlifting moves and even the stretches for you post workout! It also has a platform where you can pull an entire workout session plan your week. If you need inspiration or just want to learn more give the JEFIT app a go 🏋️‍♀️🏋️‍♀️🏋️‍♀️🏋️‍♀️🏋️‍♀️🏋️‍♀️🏋️‍♀️. .🇬🇧Marine🇬🇧. .#technology #jefit #workout #weighttraining #workoutmotivation #instagramfitness #weightlifting #yourownadventure #health #healthy #healtymind #gymlifestyle #like4follow #like4like

Een bericht gedeeld door 🇬🇧Marine 🇧🇪Olivia 🇻🇬Elsa (@fitpal.eu2bvi) op

/

4. 30 Days – Squat challenge

Haalt competitie en uitdaging het beste in je naar boven? Dan is de app 30 Days- Squat challenge iets voor jou. De app daagt je uit om 30 dagen lang squats te oefenen. De eerste dagen start je met gemakkelijke oefeningen, maar de training wordt elke dag een tikkeltje zwaarder.

De makers van de app maakten verschillende versies van deze uitdaging. Je kan bijvoorbeeld ook een gelijkaardige app downloaden die zich focust op het trainen van je billen, armen of buikspieren. Of je kan verschillende applicaties combineren om je ultieme bikini body te verkrijgen. Je kan 30 Days downloaden voor Android en IOS.

The 30 day squat challenge!

Een bericht gedeeld door 30days_squatchallenge (@30days_squatchallenge) op

/

5. Down Dog

Ook yoga kan je helpen om de bikini body van je dromen te krijgen. De app Down Dog is ideaal voor beginners. Bij elke training speel je een nieuwe houding vrij, dus je leert elke keer bij. De app maakt gebruikt van een vocale coach die je door de verschillende oefeningen loodst. Elke sessie heeft ook een bijhorende afspeellijst.

Down Dog geeft je het gevoel dat je je in een echte yogastudio bevindt, maar dan wel vanuit het comfort van je eigen huiskamer/slaapkamer/badkamer/keuken/terras/kelder (schrappen wat niet past). De app is verkrijgbaar via Android en IOS.

Meer lezen over apps die je helpen om uit je luie zetel te komen? Check dan zeker ook Acht handige apps voor een gezonde levensstijl of De 7 beste yoga-apps voor thuis (of onderweg).

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Apps, Bikini body, Work-out, Work-out apps.