5 heerlijke quarantaine versnaperingen om jezelf mee te verwennen
© Niccola.be

5 heerlijke quarantaine versnaperingen om jezelf mee te verwennen

Door Enya Torrez
Leestijd: 2 min

Na weken thuis te zitten, beginnen de zotte goestingskes steeds meer op te komen. Daarom lijsten wij voor jou 5 heerlijke quarantaine snacks op die jij gemakkelijk thuis kan laten leveren.

/

Yust order

We missen allemaal wel zo’n heerlijk restaurant maaltijd, niet waar? Hoe goed we ook koken, op restaurant is toch altijd net dat ietsje specialer. Het Antwerpse Yust Housing weet dit beter dan wie dan ook. Daarom hebben zij nu een take-away dienst opgestart waar je het restaurant naar jouw thuis kan halen. Elke week op donderdag, vrijdag en zaterdag kan je de meest heerlijke menu bestellen op www.yust.com/takeaway.

Bij elke pakket zullen er kaarsen, YUST stekjes en een link naar hun spotify playlist bijzitten. Waan je dus deze quarantaine even een sterren chef, en organiseer nog eens een echte date night zoals vroeger. Of verras een jarige vriendin met een heerlijk diner?

Als kers op de taart, hangt er ook een challenge aan vast waarbij YUST iedereen vraagt om een post of story te delen van hun YUST-avondje. De mooiste tafel, sfeer of gedecoreerd bordje wint aan het einde van de maand een YUST Food bon ter waarde van €100.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door YUST (@yust.housing) op

/

De crème de la crème van quarantaine

Met de terugkeer het lentezonnetje wordt de wens naar artisanaal ijs groter en groter. Om jong en oud te plezieren biedt het Brusselse ijssalon Capoue elke woensdag ijsbezorging aan tot bij jou thuis. Vanaf een bestelling van twee keer 1/2 liter ijs kan je genieten van heerlijke vers gedraaide vanille, speculaas, violet of sorbet ijs.

Leveringen gebeuren in en rond Brussel, Waals-Brabant en Wallonië. Stuur simpelweg een e-mail naar smile@capoue.com met vermelding van de gewenste smaken, naam, voornaam, adres en telefoonnummer.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Capoue (@glaciercapoue) op

/

Als kers op de taart

Alsof we nog meer redenen nodig hadden om van het weekend te houden, heeft Les tartes de Françoise er alvast nog een extra gegeven. Iedere vrijdag, zaterdag en zondag kan je jezelf trakteren op een ultiem verwenmomentje. Bestel vanaf vandaag taarten of quiches via www.tartes.be en pik deze op in één van de drie afhaalpunten of laat ze leveren bij jou thuis.

Daarbij schenk je per aangekochte taart een gratis stukje taart aan de hulpverleners van de Iris ziekenhuizen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Les Tartes de Françoise (@lestartesdefrancoise) op

/

Een koekje van eigen deeg

En dat bedoelen we niet op een slechte manier. Wist je dat je nog steeds de heerlijke koekjes van Philip’s Biscuits kan afhalen of online bestellen? Kick back en relax, met een zalig kopje thee en de beste koekjes van Het Stad.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Philip’s Biscuits (@philipsbiscuits) op

/

Miss independent

Doe je het liever allemaal zelf? Hét recept van deze quarantaineweken moet wel bananenbrood zijn. Keukenprinsessen over de hele wereld zijn namelijk massaal overrijpe bananen beginnen omtoveren tot deze heerlijk, gezonde snack. @Helenkookt gaf een extra toets aan het recept door er chocolade stukjes aan toe te voegen. Ontdek het volledige recept op www.helenkookt.be.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Helen Verhelst (@helenkookt) op

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Bananenbrood, Capoue, Ijssalon, Les tartes de Françoise, Philip's biscuits.