Deze 3 handige apps zorgen voor een zorgeloze zomervakantie
© FINN

Deze 3 handige apps zorgen voor een zorgeloze zomervakantie

Door Shani Maes
Leestijd: 1 min
Een applicatie om de beste eettentjes uit te zoeken, eentje op vrienden te maken op je reisbestemming of liever eentje om je vakantiekilo's in de gaten te houden? Deze apps zijn geen overbodige luxe deze zomervakantie:
De zomervakantie loert om de hoek en dat maakt ons héél blij. Lekker op vakantie gaan also known as genieten van een hapje en drankje terwijl je op je ligbed ligt onder de tropische zon. Wij kunnen alvast niet wachten. Extra handig is dat ook de roaming kosten in Europa zijn afgeschaft. Daardoor kan je enkele handige reisapps op je smartphone zetten die je vakantie nog net dat tikkeltje zorgelozer maken. Wij hebben ze alvast gedownload. Jij ook?

1. TheFork

Een plekje veroveren in dat ene lekkere lokale restaurantje? Piece of cake met TheFork. De app helpt de foodies onder ons om eenvoudig een restaurant uit te kiezen naargelang hun persoonlijke voorkeuren als locatie, type keuken en gemiddelde prijs. Met wereldwijd meer dan 50.000 aangesloten restaurants verspreid over 11 landen, vind je zeker iets dat aan je eisen voldoet. Vaarwel dus lange wachtrijen en hallo lekkere pizza of paella uit de streek!

[caption id="attachment_36021" align="aligncenter" width="500"] FINN[/caption]

2. Twoo

Hou je ervan om je zomeravonturen te delen met leuke mensen? Dan is Twoo de app die je deze zomer op je smartphone moet hebben. Hij telt bijna tien miljoen gebruikers en is beschikbaar in 200 landen én 38 talen. Met andere woorden, of je nu op vakantie gaat naar Frankrijk of naar Australië, met Twoo kan je overal ter wereld vrienden maken.

 

3. Weight Watchers

Vakantiekilo’s? Wat zijn dat? Iets waar je je niet druk om hoeft te maken met de Weight Watchers-app. Hij houdt niet alleen je gewichtsverlies bij, maar heeft nog heel wat andere handige features. Zo kan je er bijvoorbeeld makkelijk je voeding en beweging mee bijhouden. Ook recepten tover je in enkele seconden om naar een boodschappenlijstje. Weer heel wat tijd gespaard die je voor leukere dingen kan gebruiken op vakantie. Relax time!

FINN

 

Vond je dit interessant? Lees dan ook: ‘5 apps om thuis je perfecte bikini body te bekomen‘. 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: App, Boodschappen, Europa, TheFork, Two, Twoo, Vakantie, Weight Watchers.