Etam pakt uit met eerste genderneutrale collectie
© Etam

Etam pakt uit met eerste genderneutrale collectie

Door Hannah Gellens
Leestijd: 1 min

Het Franse lingeriemerk Etam lanceert een nieuwe collectie die helemaal past bij onze tijdsgeest. I/ELLE/S staat voor genderneutraal ondergoed dat pas op eenieders lijf. Het motto luidt: ‘Gender Free. Feel Free’.

/

Etam brengt met de nieuwe collectie ondergoed op de markt dat past voor iedereen. ‘Iedereen’ in de brede zin van het woord. Want de lijn is genderneutraal: vrij van traditionele normen, met een neutrale snit. Maar Etam wil niet per se alleen de focus leggen op het geslachtloze aspect, het gaat in de eerste plaats om welzijn en comfort, luidt het.

Etam

I/ELLE/S is er voor iedereen, maar het heeft ook nog een andere troef. Alle items zijn vervaardigd uit de nieuwe vezel ‘Umorfil Beauty Fibe’. Dat is een innovatief materiaal gemaakt van collageen afkomstig van visschubben. Het bevat alleen maar natuurlijke ingrediënten en is zowel goed voor de huid (vochtabsorberend en thermoregulerend) als het milieu.

De collectie biedt een gemengde garderobe aan beweegbaar en zacht boylegs, bodysuits, slips en bh’s. Vanaf 14 maart te verkrijgen in de winkels of op de website.

Lees ook: Hair slugging zou hét geheim zijn tegen droog en pluizig haar, Maakt kleur gelukkig(er)?

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Collectie, Etam, Ondergoed.