Zomerse make-up: onze favoriete producten bij hoge temperaturen

marieclaire_beautyproducten

De temperatuur is gestegen en onze huid heeft ondertussen al een bruin tintje gekregen. Bij hoge temperaturen dragen we liever geen al te dekkende producten zoals foundation. Dit zijn onze favoriete zomerse make-up producten om te gebruiken op warme zomerdagen.

 

zomerse make-up

Sampar golden glow

De vochtinbrengende crème van Sampar belooft een prachtige gloed en een gebruinde tint, zonder zelfbruiner. Dankzij de lichtreflectors, donkere kleur en doorschijnende textuur bezorgt Golden Glow je dag na dag een prachtige huidtint. Het effect is steeds beter zichtbaar bij langdurig gebruik. Dit wordt veroorzaakt door de natuurlijke melaninebooster die je huid bruiner maakt. Het product is bovendien ook volledig parabenenvrij!

Golden glow van Sampar, €29 via Sampar.com.

1/

Zomerse make-up: onze favoriete producten bij hoge temperaturen - 3
Guerlain météorites Baby Glow Touch stick

De meeste beautyliefhebbers zijn bekend met de gekleurde météorietes van Guerlain die heerlijk naar viooltjes ruiken. Vanaf nu kan je de gekleurde balletjes ook in een stickversie kopen. De Baby Glow Touch stick bezorgt je onmiddellijk een prachtige gloed. In slechts een beweging kan je een vleugje kleur aan je wangen toevoegen. Het grote pluspunt: je kan het zomerse make-up product overal mee naartoe nemen!

Guerlain Meteorites Baby Glow Touchstick, €38 ,info via guerlain.com.

2/

zomerse make-up

Sunific autobronzant

Bruin je zelf niet zo snel? De smeltende gezichtsgel van Sunific combineert een instant zonnecrème en zelfbruiner. Kwestie van je schoonheidsroutine tot een minimum te beperken. Na een paar dagen lijkt het alsof je terugkomt van een zonnige trip naar Marrakech!

Sunific autobronzant. Verkrijgbaar via Lierac.

3/

zomerse make-up

Dior lip glow

De voedende lippenbalsems van Dior zijn het ideale alternatief voor je favoriete lippenstift. De Dior lip glow bezorgt je lippen een mooie glans afgestemd op de natuurlijke kleur van je lippen. We waren al in de ban van de roze versie, maar nu groeit de Dior Lip Glow-familie met tien nieuwe tinten. Het resultaat: een subtiele, maar zeer zichtbare kleur zonder de hyper-glanzende kant van een klassieke lipstick. De perfecte zomerse make-up dus.

Dior Lip Glow, €38,43 via dior.com.

4/

zomerse make-up

Guerlain terracotta rêve d’été

Terracotta rêve d’été is de definitie van nude make-up. De getinte gezichtsgel maakt de huidskleur warmer terwijl het product tegelijk de huid voedt. Extra aangenaam bij hete temperaturen: de gel wordt vloeibaar wanneer het in aanraking komt met de huid. Het bezorgt je meteen een heerlijk, verfrissend gevoel!

Guerlain Terracotta Rêve d’été, 40,meer info via guerlain.com.

5/

zomerse make-up

Phyto-touche gel van Sisley

De producten van Sisley blijven ons verbazen. Niet alleen om hun efficiëntie, maar ook omwille van hun hoge kwaliteit. De phyto-touche gel is daar het perfecte voorbeeld van. Het is een frisse, getinte gel die smelt op je huid. Het product bezorgt je een uitstraling alsof je net terug van op vakantie komt. De prijs lijkt misschien wat hoog, maar het product gaat maanden mee voor de tube leeg is.

Phyto-touche gel, vanaf €60, Sisley.

| | | |
Tags: Golden glow, Zomerse make-up.

Elders op het web

Op andere sites van Editions Ventures