Crush of the Day: Dior’s Addict Lacquer Plump lippenstift
© Dior

Crush of the Day: Dior’s Addict Lacquer Plump lippenstift

Door Charlotte Deprez & Nora Antonissen
Leestijd: 1 min

Een tijdje terug kwam Dior met een nieuwe collectie lippenstiften: Dior Addict Lip Tattoo.  Het Dior Addict make-upassortiment breidt nu weer een beetje uit en ook dit keer steelt Dior ons hart. Maak kennis met de Dior Addict Lacquer Plump collectie.

De Dior Addict Lacquer Plump lippenstiften zijn vullende lakinkten met een intense kleur. Net zoals bij de Lip Tattoo blijft de kleur enorm lang op je lippen zitten. Je hoeft dus niet bang te zijn om iets te drinken of eten, deze lippenstift kan echt tegen een stootje. Naast luxueus is de Lacquer Plump ook heel goed voor je lippen, aangezien het een olie-in-water emulsie is, doordrenkt met pigmenten en verrijkt met hyaluronzuur voor hydratatie.

Van klassiek naar feestelijk

Voorlopig zijn er 16 kleuren beschikbaar die variëren van klassiek tot héél feestelijk, zoals de Dior Glitz boordevol glitter. De kleur blijft hetzelfde, of hij nu op je lippen zit of nog in de stift: mooi, glanzend en gepigmenteerd. Eenmaal aangebracht, ben je al na 30 seconden vergeten dat je lippenstift op hebt. We like!

En het gezicht van de collectie is niemand minder dan Bella Hadid.

Dior Addict Lacquer Plump, € 38,87, verkrijgbaar in de parfumerie.

Vond je dit interessant? Lees dan ook ‘Make-up merken die we ook graag bij ons zien opduiken’ of  ‘6 make-up fouten die je ouder doen lijken’.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Bella Hadid, Dior, Lippenstift, Make-up.