Crush of the day: Moroccanoil Body, een verzorging van kop tot teen

marieclaire_crushmorroccanoil_1050x550

Het Israëlische beautymerk Moroccanoil is al tien jaar lang pionier op het vlak van haarverzorging. Moroccanoil trekt nu diezelfde hollistische filosofie door naar een compleet huidverzorgingsprogramma. Vanaf nu kan je je van kop tot teen verzorgen met de geliefde mediterraanse verzorging, en de bijhorende befaamde geur!

Moroccanoil is al lang geen onbekende meer in de beautywereld. Het Israëlische label veroverde al tal van harten met hun uitstekende haarverzorging. Zelfs sterren zoals Madonna, Taylor Swift en Angelina Jolie zijn fan. Nu lanceert het label een splinternieuwe gamma lichaamsverzorging.

1/

Van kop tot teen

Het label liet zich voor Moroccanoil Body inspireren door het Mediterrane Zeegebied. Net zoals bij hun haarproducten vormt arganolie telkens de basis van een product, aangevuld met allerlei essentiële oliën. Uiteraard is de nieuwe lijn verkrijgbaar in de kenmerkende en geliefde Moroccanoil Fragrance Orginal geur. Die wordt aangevuld met twee nieuwe geuren, Fleur d’Oranger en Fleur de Rose.

Lees ook: Perfecte beach waves met Moroccanoil door Antonio Corral Calero

2/

Een blik op het nieuwe gamma

Met het nieuwe Moroccanoil Body gamma kan je je lichaam voortaan van kop tot teen verzorgen en je onderdompelen in de heerlijke geuren!

De Moroccanoil Body lijn is te koop via deze website en bij verschillende erkende salons.

Meer lezen? 5 tips van de schoonheidsspecialiste voor een gezondere huid7 handcrèmes met prachtige packaging.

| | | |
Tags: Arganolie, Lichaamsverzorging, Moroccanoil, Moroccanoil body, Skincare.

Elders op het web

Op andere sites van Editions Ventures