Chanel Les Beiges, de collectie voor een stralende ‘no make-up’ look
© Pers

Chanel Les Beiges, de collectie voor een stralende ‘no make-up’ look

Leestijd: 2 min

Nu er eindelijk mooi weer in het vooruitzicht is, krijgen we stilaan zin om onze make-up routine aan te passen. Chanel heeft dat goed begrepen met haar nieuwste Les Beiges collectie, die alles bevat voor een mooie en natuurlijke uitstraling.

De Les Beiges lijn van Chanel werkt al enkele seizoenen lang aan make-upproducten waarmee je terugkeert naar de basis. De inspiratie voor deze collectie? De effecten van de buitenlucht en zonnestralen op onze huid!

Het doel van dit assortiment is om de huid te ‘oxygeneren’. Dit doet Chanel door alle nuances van de huid na een dag in de pure natuur te imiteren. Gesofisticeerde verfijning staat bovendien centraal in deze collectie. Dankzij Les Beiges wordt jij de mooiste versie van jezelf. Ontdek hier de volledige collectie, getest en goedgekeurd door de redactie!

Meer lezen? Crush of the day: Chanel hydra beauty Camellia Water Cream

/

Eau de teint

Het hoogtepunt van de collectie is zonder twijfel de Eau de Teint. Het innovatieve product maakt gebruik van microfluïdische technologie die reeds gebruikt wordt in parfum en verzorging. “De Eau de Teint verbetert de natuurlijke schoonheid van de huid van vrouwen. Het product voelt als een tweede huid, subtiel en ondetecteerbaar”, aldus Lucia Pica, Global Creative Designer voor make-up en kleur bij Chanel.

Wanneer je het product aanbrengt geeft de water- en gelachtige textuur vochtinbrengende stoffen af, waardoor je huid instant fris aanvoelt. De hypergepigmenteerde microbelletjes mengen zich perfect met je huid en maken je teint egaler dan ooit. De Eau de Teint is verkrijgbaar in zes verschillende tinten!

Les Beiges Chanel

Eau de Tint, Les Beiges. Hier verkrijgbaar voor 60 euro.

/

Baume à levres Belle Mine

Les beiges chanel

De familie lippenbalsems worden uitgebreid met de kleur ‘Intense’. De baksteenrode kleur, geïnspireerd op gravel, staat echt iedereen. Je teint wordt onmiddellijk opgefleurd met een vleugje kleur op je lippen. Bovendien worden je lippen ook gevoed dankzij een derivaat van vitamine E en moringaboter!

 

 

 

 

De Baume à levres Belle Mine Intense is hier verkrijgbaar voor 37 euro.

/

Les Indispensables oogschaduwpalette

Om de natuurlijke schoonheid van onze huid te optimaliseren, creëerde Lucia Pica een oogschaduwpalette vol elegante kleuren. Elk van de 9 kleuren doet ons dromen van een dag in de natuur. Denk maar aan luchtig bruin, mineraal brons, een rozige beigetint…

Het goede nieuws is dat de kleuren in dit palette geschikt zijn voor elke huidtint. Zowel erg bleke als erg donkere huidskleuren stralen met deze tinten.

Les Beiges Chanel

Ombres à paupières naturelles. Les indispensables palette van Les Beiges kan je hier kopen voor 85 euro.

/

Belle Mine Naturelle poeder

Les Beiges Chanel

Het Belle Mine Naturelle poeder was het startpunt van de Chanel Les Beiges collectie. Het idee achter dit poeder dat ondertussen een echt cultproduct is geworden? De wens om door de seizoenen heen een gezonde en natuurlijke uitstraling na te streven.

Dit jaar kreeg het iconische product een nieuwe limited edition verpakking. Op het deksel vind je nu een signatuur van Chanel, een exacte replica van het handschrift van Gabrielle Chanel!

Het Belle Mine Naturelle poeder bestaat in zeven verschillende tinten. Het is hier verkrijgbaar voor 57 euro.

Meer lezen? Boy De Chanel, make-up voor mannenZo vind je de juiste foundation voor jouw huidtype10 nieuwe parfums om fris de lente in te zetten.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Chanel, Les Beiges, Natuurlijke make-up.