Zalando lanceert eerste social distancing sportcampagne ooit
© Instagram @Zalando

Zalando lanceert eerste social distancing sportcampagne ooit

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Het zijn bizarre tijden, ook voor grote bedrijven zoals Zalando. Europa's grootste modeplatform komt daarom met een nieuwe sportcampagne die voor de eerste keer ooit geheel vanop afstand werd geproduceerd. Want ook in tijden van quarantaine brengt sport mensen samen.

/

Together I am strong

Zalando’s nieuwste campagne ‘Together I am strong’ viert creatieve manieren om fit te blijven en te bewegen in de huidige omstandigheden. De innovatieve campagne laat zien hoe 11 verschillende talenten proberen thuis actief te blijven. De film neemt ons mee door de huizen van deze 11 gezichten en is een mix van illustraties, dronevideo’s en intieme inzichten in hun sportieve leven.

De campagne laat verschillende creatieve manieren zien hoe fitnessjunkies zich hebben aangepast aan de bizarre situatie. Trainers, sportscholen en yogastudio’s bieden videolessen aan via sociale media. Sporters raken op een nieuwe manier met elkaar verbonden en creëren work-outs met wat ze ter beschikking hebben.

/

Favoriete sportoutfits

Shop hieronder onze favoriete sportoutfits van de ‘Together I am stronger’ campagne.

 

Lees meer Marie Claire op: “Goodbye stereotypes, hello zerotypes”, Zalando toont stereotypes de deur, Louis Vuitton lanceert haute couture sport gear en Solden shopping: sportkledij aan zachte prijzen.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Campagne, Zalando, Zalando sport.