Woman to watch: Katrien Meermans
© Alexander Popelier

Woman to watch: Katrien Meermans

Door Melani Purnomo Widagdo
Leestijd: 1 min

Met onze rubriek Woman to Watch zetten we regelmatig een vrouw in de kijker. Het zijn vrouwen die in hun vrije tijd of op hun werk andere vrouwen inspireren, stimuleren én motiveren. Deze keer is het de beurt aan Katrien Meermans

/
  • Leeftijd: 37
  • Haar studies: Katrien studeerde grafisch design aan de Media & Design Academie. Vanuit haar liefde voor storytelling voegde ze afgelopen jaar nog een postgraduaat trendwatching aan HOGENT toe aan haar studie-ervaringen. Dat deed ze naast haar carrière. Om merken nóg beter te helpen om relevant te zijn in de wereld van vandaag en te anticiperen op wat komt.
  • Haar carrière: Katrien Meermans werkte jaren als grafisch ontwerper bij magazines zoals ELLE en begon in 2017 als zelfstandig copywriter. Vijf jaar later bouwde ze samen met haar man het bedrijf uit tot Stille Bliksem, een copywriting-, PR- en brandingagency dat merken en designers helpt hun ziel te definiëren, hun verhaal vorm te geven en te verspreiden.
  • Haar sterkte: E
  • Haar motto: “Voor mij is het heel belangrijk dat je trouw blijft aan jezelf en je eigen pad durft te bewandelen.”

Lees ook: Benching: de nieuwste ongezonde datingtrend

/

Why a powerwoman?

Katrien haalt energie uit motiverende gesprekken met haar klanten om samen te werken naar een mooi eindresultaat. Ze doet haar eigen ding op professioneel vlak en dat werkt perfect met haar fijne collega’s, die net zoals haar het zijpad volgen. En dat is de kracht van Stille Bliksem. Het bureau onderscheidt zich door hun grote betrokkenheid en atypische omgeving en locatie. Niets straalt er ‘bedrijf’ uit, wel rust. En stilte.

Lees ook: Deze vijf seksstandjes bezorgen je meer plezier tussen de lakens

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Katrien Meermans, Stille Bliksem, Woman to watch.