Woman to watch: Julie Deaulmerie
©

Woman to watch: Julie Deaulmerie

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Elke week zetten we graag een sterke vrouw in de kijker. Het zijn vrouwen die in hun vrije tijd of op hun werk andere vrouwen inspireren, stimuleren én motiveren. Deze week is het de beurt aan Julie Deaulmerie.

/

Julie Deaulmerie

  • 31 jaar
  • Geboren in Gent, thuis gevonden in Antwerpen na haar studies
  • Opleiding: Het was voor Julie even zoeken wat ze wou. Met de opleidingen Communicatiewetenschappen, Grafische Vormgeving en vervolgens Opticien is ze uiteindelijk in de brillenwereld terecht gekomen.
  • Carrière: Haar loopbaan startte in een van de brillenwinkels van haar moeder. Aangezien haar passie altijd bij juwelen lag, startte ze Billion Avenue op. Eerst als side job, later fulltime.
  • Corona mood: De lockdown heeft voor een echte ommedraai gezorgd. Julie besloot onmiddellijk zich volledig op de onlinemarkt te smijten met speciale aandacht voor het contactloze. Dit inspireerde haar voor de inmiddels populaire juweelautomaten.
  • Droom: “Ik hoop Billion Avenue verder te mogen uitbreiden. Momenteel zijn we heel hard aan het groeien in Nederland, dus daar de markt verder verbreden lijkt mij heel interessant. Wie weet komt er wel een pop-up in Amsterdam in de toekomst.”

Lees ook: Woman to watch: Karen Francois.

/

Why a power woman

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Julie Deaulmerie (@juliedeaulmerie)

Waarom kozen we deze week voor Julie Deaulmerie? Heel simpel… Ondernemen zit in haar bloed en dat zal je geweten hebben. Out of the box denken is haar dan ook niet vreemd.

Wat begon als een passie groeide dankzij dit bizarre jaar al snel uit tot meer. Met Billion Avenue wil Julie betaalbare luxe aanbieden. Juwelen die iedereen zich kan veroorloven zonder in te boeten op persoonlijkheid. Dankzij de vele combinaties die je kan maken omdat haar oorbellen per stuk te koop zijn, kan iedereen er zijn eigen extra touch aan geven.

/

Shop of the future

Billion Avenue

Pers

Als we schrijven dat Julie Deaulmerie wel eens out of the box durft denken, doen we dat met een reden. Onlangs opende ze namelijk haar eerste self service-store in Antwerpen die inspeelt op de huidige maatregelen. Eerder dit jaar lanceerde het merk al originele automaten in Knokke en Kortrijk. Het concept sloeg meer dan goed aan, en daarom besloot ze ook een fysieke stempel op de Antwerpse winkelstraten te drukken.

Het concept is simpel: een contact- en cashloze winkelervaring bieden waarbij er geen persoonlijk contact is met een verkoop(st)er. Klanten kiezen zelf hun juweeltjes (en combinaties) op één van de kiosken. Na betaling moet je slechts enkele minuten wachten tot het pakketje verschijnt in de ophaalbox. Aan de deur is een automaat aanwezig waardoor je, net zoals op de website, 24/24 kunt winkelen.

De winkel is doorlopend open van woensdag tot en met zaterdag van 11u tot 18u. Adres: Groendalstraat 5, 2000 Antwerpen. Meer informatie vind je op www.billionavenue.com.

Lees meer Marie Claire op: Woman to watch: Roxanne Vanderghinste.

Tags: Billion Avenue, Retail.