Woman to watch: Isabelle Bollaert
© PERS

Woman to watch: Isabelle Bollaert

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Elke week zetten we graag een sterke vrouw in de kijker. Het zijn vrouwen die in hun vrije tijd of op hun werk andere vrouwen inspireren, stimuleren én motiveren. Deze week is het de beurt aan Isabelle Bollaert.

/

Isabelle Bollaert

  • 32 jaar
  • Antwerpen
  • Oprichtster OurFlow
  • Opleiding: Interieur Design aan Thomas More Mechelen, gevolgd door een opleiding in Bedrijfsmanagement Marketing aan KDG Antwerpen.
  • Carrière: Isabelle heeft jarenlang in marketing gewerkt voor verschillende bedrijven. Na een burn-out startte ze haar eigen bedrijf ‘IsabellesFlow’ op, waarin ze als Interieur Designer werkt.
  • Motto: “Doe wat goed voelt”

Lees ook: Woman to watch: Marie Martens.

/

Why a power woman

Waarom kozen we deze week voor Isabelle Bollaert? Heel simpel…Isabelle werd op haar 27ste geconfronteerd met een burn-out. Het duurde vier jaar voordat ze sterk genoeg was om hier uit te komen. Uiteindelijk lukte het haar om zichzelf opnieuw voorop te zetten, naar haar lichaam te luisteren en zichzelf de liefde te geven die ze verdient.

De kennis die ze in die 4 jaar opdeed ,helpen haar vandaag elke dag om een gelukkiger persoon te zijn. Enkele maanden geleden startte Isabelle met OurFlow, een tool om mensen te helpen meer geluk, connectie en rust te vinden. “Omdat ik nu weet welke fouten ik heb gemaakt tijdens mijn burn-outperiode. Ten eerste gaf ik mezelf niet genoeg tijd. (…) Ten tweede, deed ik alles alleen”, zegt Isabelle.

/

OurFlow

OurFlow is een community van mensen die net zoals Isabelle ‘meer’ willen: meer connectie, liefde, rust, diep geluk, zelfvertrouwen, zingeving en hoop. Bij OurFlow stap je in een traject van 1 jaar waarin elke maand een ander onderwerp aan bod komt. “Je krijgt genoeg tijd om elk onderwerp een positief effect te laten hebben op je leven”, aldus Isabelle Bollaert. Je leert jezelf begrijpen, positiever te denken, angsten te voelen en liefdevol te behandelen. Het doel is om meer rust te ervaren in leven, zonder er ooit alleen voor te staan.

“Ik wil in OurFlow mensen ondersteunen en tijd geven om te ontdekken wie ze zijn, waar ze gelukkig van worden, wat hen niet dient in hun leven, rust te ervaren… Motiveren om zichzelf de tijd te geven die ze nodig hebben en dat hoeft niemand alleen te doen”, legt Isabelle uit over OurFlow.

Lees meer Marie Claire op: Woman to watch: Klaartje Mertens.

Tags: Burn-out, OurFlow.