Woman to watch: Evelyne Dumon
© Evelyne Dumon

Woman to watch: Evelyne Dumon

Door Hannah Gellens
Leestijd: 1 min

Met onze rubriek Woman to Watch zetten we regelmatig een vrouw in de kijker. Het zijn vrouwen die in hun vrije tijd of op hun werk andere vrouwen inspireren, stimuleren én motiveren. Deze keer is het de beurt aan Evelyne Dumon.

/

Wie?

  • 34 jaar
  • Woont in Leuven
  • Carrière: Evelyne Dumon legde geen traditionele parcours af. Ze probeerde heel wat verschillende studies uit, maar vond niets dat 100% bij haar paste. Nadat ze toch haar diploma Digital Marketing behaalde, ging ze aan de slag in deze branche. Maar ook dat leek haar niet echt te liggen. Ze deed de dingen liever op haar eigen manier.
    Toen kwam er een winkelpand vrij in de Mechelsestraat te Leuven. Evelyne Dumon zag het als de uitgesproken kans om haar eigen esthetiek en stijl te bundelen. Zonder enige ervaring in ondernemen waagde ze de sprong. Zo werd de multi-merken boetiek LIV geboren. Maar na zeven jaar voelde Evelyne Dumon dat ze nood had aan meer uitdaging en dus begon ze ook haar eigen modelabel Rhúne.
  • Motto: “Waag een sprong in het diepe om je droom waar te maken. Met doorzettingsvermogen en de wil om hard te werken verleg je eigen grenzen en kan je je dromen waarmaken.”
  • Haar sterkte: Haar positieve ingesteldheid, pleziergierige karakter en het talent om alles steeds zo menselijk mogelijk te benaderen. “Zolang de dingen voldoening geven, ben ik de gelukkigste persoon.”
/

Why a superwoman?

Evelyne Dumon probeert steeds zo dicht mogelijk bij zichzelf te blijven. Ze raadt ook iedereen aan om een eigen toekomst te creëren, zoals je die zelf wilt en niet zoals anderen van jou verwachten.

“Ik doe heel veel zelf, maar ben nu ook wel aan het leren om zaken uit handen te geven. Je laten omringen door mensen die andere sterktes hebben dan jezelf en die je zaken/inzichten bijleren is zeker ook belangrijk. Zo werk ik met een sterk team en staat naast me een sterke partner die me goed aanvult.”

Lees ook: Woman to watch: Liesbeth Verhelst

Daarnaast weet Evelyne Dumon dat haar buikgevoel volgen meestal de juiste keuze is. De komst van haar dochter leerde haar dan weer dat ze genoeg tijd voor haarzelf moet nemen, alsook dat ze zich steeds wil omringen met positieve energie.

Wanneer we Evelyne Dumon vragen naar haar Rhúne, bruist ze van de  ambitie. “Met Rhúne heb ik het gevoel dat we nog in onze kinderschoenen staan. Ik droom ervan om Rhúne uit te bouwen tot een gevestigd merk met internationale bekendheid. Daarnaast wil ik met Rhúne ook meewerken aan een duurzamere modewereld waarbij we terug minder, maar betere kleding consumeren.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rhune_officiel (@rhune_officiel)

Lees ook: Woman to watch: Nathalie, Stefanie en Lisa Koulouris

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Evelyne dumon, Vrouwen, Woman to watch.