Wijn in blik was nog nooit zo hip, ontdek hier twee merken die je zeker moet ontdekken
© Instagram @plusonewine

Wijn in blik was nog nooit zo hip, ontdek hier twee merken die je zeker moet ontdekken

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Deze zomer draait helemaal rond het samenzijn met vrienden en familie. In België betekent dit meestal ook dat er een heerlijke wijntje bij komt kijken. Altijd al eens een fruitige rose willen hebben die gewoon in je mini handtas past? Wijn in blik was nog nooit zo hip en de het antwoord op deze vragen. Ontdek hier twee Belgische merken die je zeker moet kennen.

/

You may bring a Plus One

Samen met zijn management Debonair, wijnimporteur Young Charlie en wijnhuis Artadi creëerde Matthie Terryn, frontzanger van Bazart, Plus One Rosé. Een fruitige, zalmroze wijn in blik. Jawel, blik. A can you can take anywhere zoals het merk zelf roept. Met deze wijn heb je overal, wanneer dan ook, een plus one bij (de hand). Plus punt, de wijn smaakt niet alleen heerlijk maar ziet er ook prachtig uit. Ideaal voor zomerse (Insta) snapshots.

Het zou Matthieu Terryn niet zijn, moest er niet een extraatje aan zitten. Voor elk verkocht 4-pack Plus One Rosé wordt er €1 geschonken aan het Live2020 Fonds. Dit fonds zamelt geld in voor iedere (live)muzikant, stagehand, boekingsagent, noem maar op die het moeilijk heeft ten gevolge van de gezondheidscrisis. Ze bieden hiermee geen alternatief aan de huidige en toekomstige steunmaatregelen, maar hopen een extra bijdrage en aanvulling te zijn voor de livemuzieksector.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Plus One Wine (@plusonewine) op

 De Plus One Rosé Wine is nu online te koop op www.plusonewine.be voor €16 per doos van 4 blikken. Elk blikje is goed voor 2 glazen rose wijn.  

/

Muah, welcome to the French Kiss Club

Nog een nieuw Belgisch merk is The French Kiss Club. De naam alleen al klinkt veel belovend. Deze rose wijn in blik wordt gemaakt van Franse druiven die zorgen voor een zomerse fruitige streling op je tong. Ben je een liefhebber van de old skool rose kies dan voor de klassieke rose van het merk. Mag, behalve het feestje, het best wat bruisen? Ga dan voor de bubbly rose variant. Smaken zal het doen, wat je ook kiest.

Deze overheerlijke wijn is alles wat je nodig hebt tijdens een gezellige, warme zomerdag!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door the french kiss club (@thefrenchkissclub) op

Meer informatie vind je en aankopen doe je op www.thefrenchclubkiss.be. Prijzen starten vanaf €16 voor een doos met 4 blikjes. Elk blikje is goed voor 2 glazen rose wijn. 

Wil je graag meer Marie Claire lezen? Lees dan ook: 7 lekkere lentegeuren om social distance aangenaam te laten ruiken, Onze favoriete interieurshop Paulette in’t Stad opent webshop en ‘Ik Koop Belgisch’ lanceert een vernieuwd platform.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Live 2020 Relief fund, Plus One Wine, Rosé.