Webshop love: & Other Stories lanceert online pop-up met The Deep End Club
© Pers

Webshop love: & Other Stories lanceert online pop-up met The Deep End Club

Door Aurélie Boffé
Leestijd: 1 min

Voor de eerste keer opent & Other Stories een online pop-up shop voor The Deep End Club. Deze community clubhouse slash online shop werd in 2013 opgericht door drummer en activiste Tennessee Thomas.

The Deep End Club

The Deep End Club dient als platform voor artiesten en kunstenaars om samen te werken en oplossingen te vinden voor problemen in de wereld. Na jaren touren met de band The Like, wou de drummer een creatief platform ontwikkelen die artiesten en activisten samenbracht. Het is geboren uit de Occupy Wall Street beweging van 2011 tegen economische ongelijkheid en blijft zich ontwikkelen en inzetten voor positieve verandering in de wereld.

Give a damn

Hun motto ‘GIVE A DAMN’ wordt wereldwijd gespot op t-shirts die onlangs zelfs zijn opgenomen in een modecollectie van het MOMA. Hier worden 111 items tentoongesteld die een impact hebben gehad op de wereld.

& Other Stories

Het modemerk is al een tijdje fan van Tennessee Thomas, dus deze samenwerking is voor hen als het ware een droom die uitkomt. Tijdens de pop-up zijn vier t-shirts verkrijgbaar, waarvan twee klassiekers met de slogans ‘Give a damn’ en ‘In Solidarity’, en twee exclusief gemaakt voor & Other Stories. Tennessee Thomas is ook zeer enthousiast over de samenwerking. Volgens haar is dit een gelegenheid voor The Deep End Club om wereldwijd in contact te komen met een nieuw publiek. Een t-shirt met een sterke slogan is tenslotte een uitstekende conversation starter, en een manier om te tonen dat je geëngageerd bent.

 

Tennessee Thomas inspireert ons met haar grenzeloze creativiteit en haar vastberadenheid om positieve veranderingen te creëren in de wereld.

 

& other stories

Pers

Ontdek de collectie van de pop-up shop

 

The Deep End X & Other Stories pop-up verschijnt vanaf 22 augustus online.

 

Voor meer pop-up fun: De gezelligste pop-up zomerbars in Vlaanderen

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: & Other Stories, Collab, Fasion, Mode, Pop-up, Webshop.